Când va naște Andreea Ibacka. Viitoarea mămică este însărcinată în 4 luni jumătate

 Stamen Diana
.

Vestea că Andreea Ibacka este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea. Soția lui Cabral a ținut sarcina departe de ochii curioșilor. Viitoarea mămică este însărcinată în 4 luni jumătate, iar primul care a aflat vestea minunată a fost Cabral.

Andreea Ibacka va naște la sfârșitul lunii noiembrie, iar până atunci nu prea mai are răbdare. Cabral are deja o fiică și este cu experiență în ceea ce privește creșterea copiilor, ceea ce o liniștește puțin pe viitoarea mămică.

„Mi-aş dori foarte tare să nasc natural. Mai am încă jumătate de sarcină. Termenul este undeva la sfârşit de noiembrie şi abia spre final se poate pronunţa foarte clar. (…) Cred că vom fi foarte perfecţionişti şi obsedaţi să facem totul cu mâna noastră. Cabral are deja experienţa asta şi cumva pun bază pe el. L-am văzut trecând deja prin nişte etape, îmi dă încredere că aşa va face şi cu bebeluşul. Cam de vreo trei săptămâni se simt mişcările, ca nişte fluturi în stomac”, a declarat Andreea Ibacka într-o emisiune TV.

Andreea Ibacka a făcut testul de sarcină fără să-l anunțe pe Cabral, apoi i-a dat marea veste. Pentru această vară, Cabral și Andreea Ibacka nu au niciun plan. „Am fost foarte foarte bucuroşi. Orice femeie simte, sunt nişte semnale. Se umflă una, te ma doare alta, te mai înţeapă cealaltă. Am făcut testul fără să îl anunţ, a fost o bucurie enormă. Ni l-am dorit. Vara asta nu plecăm în niciun concediu. Nu am avut niciun fel de problemă, nu am avut greţuri, nu mi-a fost rău, am mâncat puţin mai mult în primele trei luni. Am patru luni jumate de sarcină. Soţul meu a fost primul care a aflat. Am anunţat părinţii, fraţii, bunicii”, a povestit viitoarea mămică.

Până acum, Andreea Ibacka s-a îngrășat doar cinci kilograme. Soția lui Cabral nu a renunțat nici la tocuri, chiar dacă este însărcinată.

Citește și: Andreea Ibacka este însărcinată. Soția lui Cabral așteaptă primul copil

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton