Cântăreața Ligia a născut. Artista este mămică de băiețel

.

Și-a ținut sarcina ascunsă timp de șapte luni, iar apoi a dat vestea cea mare tuturor. Ligia a născut și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Proaspăta mămică este în culmea fericirii.

Cântăreața a vrut să se bucure de toate aceste momente în intimitate și nu a vrut să dezvăluie mai nimic despre sarcina ei. Ligia a născut pe data de 23 martie. Soțul Ligiei a asistat la naștere deși acesta nu se credea în stare, după cum a declarat pentru spynews.ro. Bărbatul a fost alături de soția sa și a vrut să-și țină băiețelul în brațe încă din primele clipe.

Ligia a născut natural, iar starea ei de sănătate este foarte bună. Soțul ei susține că și sportul a ajutat-o să nască mult mai ușor. Camera micuțului a fost pregătită încă dinainte, iar artista a pus pe pereții din camera bebelușului tablouri pictate de ea, chiar în perioada în care era însărcinată cu copilul său.

Ligia și soțul ei

Ligia și soțul ei

Ligia și-a ținut sarcina ascunsă timp de 7 luni

Artista nu a făcut public faptul că este însărcinată până la șapte luni. Ligia a fost la o emisiune TV, unde a dat vestea cea mare la momentul acela. „Nu mi-a fost rău, cred că am fost prea ocupată pentru asta. Eu am avut noroc că bebeluşul a fost cuminte. Este băieţel şi o să-l cheme Paul. Tati a ales numele. O să nasc în martie, o să nasc natural. Naşii vor fi din familie. Ne mai dorim copii. Am făcut şi nunta, dar a fost un party mai restrâns şi vrem o petrecere de botez mai fastuoasă”, a declarat Ligia în urmă cu câteva luni.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton