Cara Delevingne a dezvăluit că producătorul Harvey Weinstein, acuzat de hărțuire sexuală, i-a cerut să facă threesome: „Ne-a cerut să ne sărutăm și...”

 Popescu Alexandra
.

Scandalul Harvey Weinstein continuă. După ce numeroase actrițe celebre au dezvăluit că au fost hărțuite sexual de către producătorul american, acum Cara Delevingne face dezvăluiri șocante despre experiența neplăcută pe care a avut-o cu Weinstein.

Miercuri, actrița și-a amintit de începuturile ei în lumea cinematografiei și a mărturisit că a primit un apel de la mogulul de film și că a întrebat-o dacă s-a culcat vreodată cu vreuna dintre femeile cu care s-a văzut.

„Când am început să activez ca actriță, lucram la un film și am primit un apel de la Harvey Weinstein în care mă întreba dacă m-am culcat cu vreuna dintre femeile cu care m-am văzut. A fost un apel ciudat și incomod… Nu i-am răspuns niciunei întrebări și m-am grăbit să închid telefonul, dar chiar înainte să închid mi-a spus că dacă aș fi fost gay sau aș fi decis să fiu cu o femeie, în special în public, nu aș fi obținut niciodată rolul unei femei puternice sau să fac asta ca actriță la Hollywood.

Un an sau doi mai târziu, am mers la o întâlnire cu un regizor în lobby-ul unui hotel despre un film care a urmat. Regizorul a plecat, iar Harvey m-a rugat să rămân să mai stăm de vorbă. Pe măsură ce am rămas singuri, a început să se laude cu toate actrițele cu care s-a culcat și cum le-a făcut cariera și a vorbit și despre lucruri inadecvate de natură sexuală.

M-a invitat apoi în camera lui. Am refuzat instant și am întrebat-o pe asistenta lui dacă mașina mea este afară. Ea a spus că nu e și că mai durează și a trebuit să merg în camera lui. În acel moment m-am simțit neputincioasă și speriată, dar nu am vrut să mă comport în acest fel sperând că m-am înșelat în ceea ce privește situația. Când am ajuns am fost ușurată să găsesc o altă femeie în camera lui și m-am gândit imediat că sunt în siguranță. Ne-a cerut să ne sărutăm și a ea a început să îi facă avansuri. M-am ridicat rapid și l-am întrebat dacă știa că pot cânta. Și am început să cânt…. am crezut că pot îmbunătăți situația… mai profesional… ca o audiție… eram așa nervoasă. După ce am cântat am spus din nou că trebuie să plec', a declarat Cara.

Actrița a mai amintit un moment în care Weinstein folosea puterea sa asupra actrițelor tinere pentru a ține „audiții' în camera sa de hotel. Aceasta a dezvăluit că producătorul a încercat să o sărute e buze și a blocat ușa când ea voia să plece, dar a reușit să îl oprească.

„Încă aveam un rol în film și m-am gândit întotdeauna că mi l-a dat datorită a ceea ce se întâmplase. De atunci m-am simțit groaznic că am făcut filmul. M-am simțit ca și cum nu am meritat acea parte. Am ezitat să vorbesc… nu am vrut să îi rănesc familia. M-am simțit vinovată ca și cum aș fi făcut ceva greșit. Am fost îngrozită că astfel de lucruri li s-au întâmplat atâtor femei pe care le cunosc și că nimeni nu a spus nimic de frică', a mai concluzionat Cara.

Delevingne a jucat în filmul „Tulip Fever' la care Weinstein a fost producător, dar nu este clar dacă acesta este filmul la care face referire în declarația ei.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton