Carmen Brumă, sexy la un eveniment! Cum au comentat Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu? "Păcat de..."

 Pirvu Cristina
.

Carmen Brumă a îmbrăcat o ţinută lejeră, dar sexy, la un eveniment, fiind analizată în detaliu, în emisiunea Teo Show, de Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu. Deși bine îmbrăcată, Carmen a fost sfătuită de cei doi stiliști să fie ceva mai îndrăzneață atunci când vine vorba despre vestimentație. 

 

Vedeta face sport de foarte mult timp, are o alimentaţie sănătoasă şi este atentă la stilul său de viaţă. Aşa a reuşit ca la 40 de ani să arate impecabil. Are o siluetă de invidiat! Aceasta a intrat însă în vizorul criticilor de modă, Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu. Cei doi au i-au făcut complimente, dar au și criticat-o pentru lipsa de curaj în ceea ce privește alegerea hainelor.

Ei spun că nu s-a străduit, este prea simplu îmbrăcată. Maioul asortat cu fusta nu sunt suficiente.

„Păcat de corpuţul ei. Este atât de frumoasă Carmen, arată atât de bine…are un corp atât de lucrat. Prea simpluţ, prea bănăluţ. (…) Nu putem să fim aceşti căpcăuni şi să spunem că este prost îmbrăcată. Ea nu este greşit, ea nu este prost îmbrăcată, este prea simplu. Este prea puţin.”, a comentat Raluca, ulterior completată și de Cătălin.

 

„Cum spune şi Raluca, este mult prea simplu. Cât ar fi evenimentul de zi, de simplu, tot trebuie să îţi pui ceva. (…) Poate un blazer pe umăr ar fi salvat-o. Dacă are o sanda fără toc, este foarte bine aleasă.”, a adăugat Cătălin Botezatu.

Aşadar, soluţia salvatoare pentru acest outfit ar fi fost un blazer. Oricum, Carmen Brumă are un look fresh, fiind mereu zâmbitoare şi fericită.

Primele imagini cu Carmen Brumă topless

La 41 de ani, Carmen Brumă ne arată că se poate! De multe ori, femeile la 40 de ani se neglijează, nu îşi mai îngrijesc corpul, sunt atente mereu doar asupra copiilor, iar ele trec pe planul doi. Vedeta ne demonstrează că putem să avem grijă de toate, şi de familie, şi de carieră, dar şi de corpul nostru.

Cu o alimentaţie sănătoasă şi foarte mult sport în aer liber, Carmen Brumă reuşeşte să arate splendid. Nu doar că are un abdomen tonifiat, ci şi musculatura frumos dezvolată. Tocmai pentru că are o siluetă de invidiat, vedeta a pozat topless.

Foto: Facebook, Captură TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton