Ce designer creează rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Lista scurtă a preferaților

 Stamen Diana
.

Alegerea lui Meghan Markle privind designerul pentru rochia de mireasă regală va fi mai mult decât o exprimare a personalității sale, dar și preferințele sale în materie de modă. Întrebarea este, ce alegere va face? Va alege aceasta potrivit tradiției regale purtând o rochie de la un designer ales de Regina Elizabeth?

Cu toate că schițele preliminare făcute de designerul israelian Inbal Dror au fost prezentate publicului de cei de la TMZ în decembrie. Inbal Dror a confirmat că ea a fost contactată de Familia Regală pentru o potențială rochie de mireasă a lui Meghan Markle. Numele designerului va rămâne cel mai probabil secret până în ziua nunții, adică pe 19 mai.

Stewart Parvin Couture Bridal Collection

Stewart Parvin Couture Bridal Collection

Katie Nichol, un vechi corespondent al Casei Regale și autorul cărții 'Harry: Life, Loss and Love', crede că Meghan Markle va face o alegere mai conservatoare, potrivit cnn.com.

'Știu că s-au pariat bani la casele de pariuri pe Stewart Parvin, care este unul dintre designerii Reginei. Asta ar putea fi o alegere foarte, foarte inteligentă dacă este adevărat', a spus Nicholl pentru InStyle, în luna martie. 'Cred că va fi o alegere potrivită pentru că ar avea de câștigat în relația cu Regina și în mod sigur cu casele de modă din Londra.', a mai spus aceasta.

Parvin, declarat membru al Ordinului Regal Victorian în 2016, a îmbrăcat regina de peste un deceniu. În 2016, Meghan Markle a vorbit pentru Glamour când juca în serialul Suits, iar personajul ei Rachel Zane trebuia să se căsătorească, viitoarea soție a Prințului Harry a spus: 'Clasic și simplu este numele jocului, dar poate puțin modernă. Eu personal prefer o rochie de mireasă care este ciudățică sau subtil romantică'.

Erdem Spring-Summer 2017

Erdem Spring-Summer 2017

Înclinațiile ei către romantic este unul dintre motivele pentru care ar putea apela la designerul canadian Erdem Moralioglu. Designerul este cunoscut pentru rochiile sale hyper-feminine, eterice și florale.

Markle purta o rochie maxi din colecția de toamnă 2017, la o nuntă din Jamaica, unde a fost împreună cu prințul Harry, în martie anul trecut, și la numit „designerul pe care l-am purtat ani de zile” în profilul său Vanity Fair din 2017.

Roland Mouret Spring-Summer 2018

Roland Mouret Spring-Summer 2018

Nunta este o ocazie personală și sanșa lui Meghan Markle de a se întoarce la unul dintre mulții ei prieteni designeri pentru a-i face rochia de mireasă. Designerul francez Roland Mouret, care are sediu în Londra, a fost prieten cu Markle înainte ei s-au întâlnit într-un lift dintr-un hotel în Istanbul în urmă cu ani buni. Aceasta a purtat mai multe dintre creațiile lui la numeroase ocazii.

Mouret a declarat în februarie: 'Mmmm, nu vreau să spun. Nu comentez. Este… nu am ce să comentez. Ea este o prietenă. Și asta… Nu pot spune'.

Designerul din New York, Misha Nonoo, un prieten apropiat, s-a zvonit că i l-a prezentat pe prințul Harry lui Markle în 2016, este de asemenea considerat un concurent, dar pare puțin probabil: stilul lui Nonoo este mai mult cocktail.

Câțiva alți designeri britanici, printre care Jenny Packham, Victoria Beckham și, fără îndoială, Burton sunt și ei concurenți la casele de pariuri. Dar cea mai convingătoare opțiune este Ralph & Russo.

Ralph & Russo Haute Couture Autumn-Winter 2017

Ralph & Russo Haute Couture Autumn-Winter 2017

Dar, indiferent de cine va ieși victorios, li se va asigura o frenezie internațională. Pe 19 mai, viața lui Meghan Markle va fi schimbată pentru totdeauna, și același lucru se poate spune și pentru designerul pe care îl va alege.

FOTO: Hepta, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton