Ce mănâncă în timpul sarcinii Laura Cosoi ca să nu se îngrașe

 Stamen Diana
.

Laura Cosoi mai are puțin până când își va strânge în brațe micuța. Actrița are un stil de viață sănătos și are mare grijă ce mănâncă în timpul sarcinii. Alimentele sănătoase și ușoare nu lipsesc din farfuria vedetei, iar aceasta se pricepe de minune cum să le combine astfel încât să nu se îngrașe. 

Multe femei au grijă să nu ia foarte mult în greutate pe parcursul sarcinii pentru că mai apoi se vor chinui să dea jos kilogramele, iar de multe ori nu reușesc să facă asta. Laura Cosoi este foarte atentă la ceea ce mănâncă și încearcă să aibă o alimentație sănătoasă și echilibrată.

Actrița postează pe rețelele de socializare fotografii cu mâncarea pe care și-o prepară. Laura Cosoi a arătat persoanelor care o urmăresc ce mănâncă ea la o masă. Pe lângă faptul că ceea ce mănâncă este foarte sănătos, totul arată și foarte bine. 'Biban de mare în crustă de quinoa și cartofi dulci', a scris aceasta pe social media. Laura Cosoi are și un blog pe care postează de multe ori rețete super sănătoase și gustoase.

Ce mănâncă în timpul sarcinii Laura Cosoi

Ce mănâncă în timpul sarcinii Laura Cosoi

Laura Cosoi a povestit despre primul trimestru de sarcină

'Nu am avut niciun fel de simptome ciudate, nici gand de pofte, greturi sau stari de oboseala! Mi s-a parut chiar ciudat, insa experienta mea de viitoare mama asa a fost – in primul trimestru propriu-zis nici nu am simtit ca sunt insarcinata. Iti dai seama ca lucrul acesta m-a surprins foarte placut, cu atat mai mult cu cat am avut alte asteptari. Credeam ca o sa zac la pat trei luni, ca nu voi putea merge la repetitii, adio gatit si calatorii. Cu alte cuvinte, ca nu voi putea face mai nimic. Insa, vad ca fata mea are de gand sa-si vada de treaba si sta cuminte acolo.', a scria actrița pe blogul său.

Citește și: Imagine emoționantă cu Laura Cosoi însărcinată. Actrița, cu burtica din ce în ce mai mare

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton