Ce rochii de mireasă a purtat Chiara Ferragni, cea mai influentă bloggeriță din lume, la nunta ei de basm

 Oana Popoiag
.
ce rochii de mireasă a purtat Chiara Ferragnice rochii de mireasă a purtat Chiara Ferragni

Cea mai bogată bloggeriță din lume și unul din cei mai celebri rapperi din Italia și-au unit destinele într-un decor de basm, în Sicilia. De basm au fost și rochiile purtate de Chiara Ferragni în marea seară, care vor rămâne cu siguranță un reper pentru fashionistele din întreaga lume.

Ce rochii de mireasă a purtat Chiara Ferragni. Cea mai faimoasă bloggeriță din lume, ajunsă studiu de caz la Harvard Business School grație succesului său, s-a căsătorit în weekend cu rapperul italian Fedez, care a cerut-o în căsătorie în mai anul trecut și cu care are un băiețel de șapte luni.

Ceremonia a avut loc într-un cadru de basm, la Palazzo Nicolaci di Villadorata din Sicilia, un palat din secolul al 18-lea, ce numără nu mai puțin de 90 de încăperi. Trandafiri albi, ghirlante luminoase, artificii, mult verde, acestea au fost ingredientele unei nunți rupte din basme, la care toți invitații au ajuns cu un avion privat.

Ce rochii de mireasă a purtat Chiara Ferragni la nunta ei de basm cu rapperul Fedez

Detaliul care a cucerit pe loc fashionistele din lumea întreagă a fost reprezentat de cele două rochii de mireasă custom-made Dior, alese de Chiara pentru ceremonia religioasă, respectiv petrecerea de nuntă. Prima ținută a fost o rochie de mireasă tradițională, în stil Grace Kelly, cu guler înalt, mâneci lungi și trenă nesfârșită, accesorizată cu o pereche de pantofi ale aceleiași mărci, pe care era scris numele bloggeriței. Cea de-a doua rochie a făcut înconjurul internetului (nr Ferragni are peste un million și jumătate de urmăritori pe Instagram), fiind o creație Christian Dior Haute Couture, înscripționată cu versurile unui cântec pe care Fedez i l-a dedicat acesteia.

Maria Grazia Chiuri, aflată în fruntea Casei Dior, a zburat în Italia special pentru a se asigura că totul va fi în regulă cu spectaculoasele rochii de mireasă.

Nu doar cele două rochii menționate mai sus au făcut deliciul fashionistelor, ci și cele două ținute alese de mireasă pentru cina dinaintea nunții și cea de-a doua parte a petrecerii de după. Chiara Ferragni a purtat la primul eveniment o rochie strălucitoare Prada, la al doilea optând pentru o rochie mini Dior.

Foto: Instagram

Citește și:

Antonia şi Alex Velea au fost naşi. Dominic şi Akim n-au lipsit de la petrecere

Majoratul Alexiei Eram, ca o petrecere de Hollywood. Imagini emoționante tată-fiică

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton