Ce se întâmplă cu averea lăsată de Ionela Prodan, evaluată la câteva milioane de euro! / EXCLUSIV

.

Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, după ce a fost răpusă de o boală extrem de gravă. Interpreta de muzică populară era o femeie extrem de puternică, însă nu atât de puternică încât să învingă lupta cu boala. Averea artistei a fost evaluată la câteva milioane de euro, iar mulți sunt curioși ce se va întâmpla cu averea lăsată de Ionela Prodan.

De-a lungul carierei sale, Ionela Prodan a reușit să strângă o avere impresionantă. Regretata interpretă de muzică populară avea pe numele său patru case, 1,4 milioane de euro în conturi, dar și venituri oficiale de 2.200 de lei pe lună. Mama Anamariei Prodan Reghecampf deținea un teren agricol și unul intravilan, două mașini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro.

Familia Ionelei Prodan nu a fost niciodată implicată în scandaluri, între aceștia tot timpul a existat înțelegere și iubire. Anca, sora Anamariei Prodan care locuiește de ani  buni în America, a luat decizia de a-i lăsa și partea ei de avere tot surorii sale. Cele două surori au încercat să rezolve problemele de ordin administrativ cât mai repede, întrucât Anca a părăsit astăzi România.

„Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineață. În toate aceste zile, cele două surori au umblat pe la notariate, iar Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri. Nu a fost niciodată vorba despre așa ceva, scandaluri între frați pe avere sau pe alte subiecte. Ana umblă, acum pe la toate primăriile de sector, ca să rezvolve cu actele. Ionela Prodan a lăsat moștenire mai multe case, terenuri, locuri de veci, bani din drepturile de autor. E vorba despre câteva milioane de euro.', a declarat o sursă din anturajul Anamariei Prodan Reghecampf pentru revista VIVA!.

Decizia pe care Anamaria Prodan Reghecampf a luat-o după moartea mamei sale

Anamaria Prodan Reghecampf este dărâmată după moartea mamei sale. Impresara își iubea foarte mult mama, mai ales că tatăl ei se stinsese din viață pe când aceasta avea o vârstă fragedă. Cele două fete ale vedetei locuiesc în Statele Unite ale Americii, acolo unde studiază de ani buni. Soțul vedetei este plecat în Qatar, acolo unde lucrează, practic Anamaria Prodan a rămas singură în România. Impresara s-ar gândi chiar să părăsească definitiv țara natală și să se mute în America.

'Acum, Ana nu e hotărâtă ce să facă, mai cu seamă că cea mai mare parte a vieții ei se desfășoară în America. Fetele ei studiază acolo, băiatul cel mic joaă fotbal, deci viitorul lui va fi în străinătate, baiatul lui Reghe locuiește în Germania. Ana vine aici ocazional, cel mai probabil că multe dintre proprietăți vor fi vândute, ulterior. Acum, oricum, este pera devreme să stabilească asta. În ultimii ani, Anamaria a stat mai mult în Românai special pentru a petrece timp cu mama ei, care a refuzat să trăiască în alte parte. Acum, însă, că Ionela nu mai este, cu siguranță că se va muta în America definitiv și că va veni în România doar ocazional, când va mai avea aici treburi importante”, a declarat aceeași sursă, pentru revista VIVA!.

Citește și: Anamaria Prodan, dărâmată de durere după decesul mamei! Ce a făcut toată noaptea, după înmormântare

Subiectul a fost comentat și de Oana Roman în emisiunea 'Oana punct Roman' pe care o are în fiecare joi, de la ora 15.00, pe Facebook-ul Revista VIVA!. Ce a spus vedeta despre acest subiect puteți vedea în video de mai jos!

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton