Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars

 Pirvu Cristina
.

Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars. Vedetele au fost invitate la o sesiune de shopping în seara de marţi în Bucureşti Mall Vitan. S-au distrat şi au cumpărat tot ce şi-au dorit. În ipostazele în care au fost surprinse au zâmbetul până la urechi!

Bucureşti Mall Vitan a fost gazda evenimentului din această primăvară organizat de revista noastră, „VIVA! shopping with stars”. Multe vedete au profitat de magazine şi şi-au cumpărat tot ce şi-au dorit.

Viitoarea mămică, Adelina Pestriţu, a ales rochii vaporoase, perfecte pentru acest sezon. Andreea Bănică a ales câteva articole vestimentare pentru ea, dar nu a uitat nici de copii. Nicole Cherry a fost aşa de veselă pe parcursul sesiunii de shopping, a făcut poze amuzante.

Amalia Enache a preferat să îşi cumpere rame de ochelari. În curând o vom vedea din nou în postura de prezentator, revine la Pro TV. Andreea Bălan a căutat jucării pentru micuţa Ella. Giulia şi Vlad, soţul său, au avut aceleaşi gânduri.

Oana Roman a ajuns cu soţul său şi cu Isabela la mall. Au ştiut clar ce vor cumpăra: o bicicletă pentru fetiţa lor. La final, Isabela a primit una roz, pe care a urcat imediat. Urmează acum plimbările în parc!

Partenerii evenimentului au fost: București Mall, Florăria Iris, GETT’S Salons, Vincon România.

Vă invităm să priviţi galeria foto de la eveniment!

Andreea BănicăAndreea Bănică

Foto: Cristi Duminecioiu, Adrian Manolache, Angelescu Dumitru 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton