Ce i-a spus Prinţesa Diana fiului său William despre aventura tatălui său cu Camilla? Mai întâi mamă, apoi femeie trădată

 Pirvu Cristina
.

Prinţul William a aflat chiar de la mama sa de relaţia dintre tatăl său, Prinţul Charles, şi Camilla. Lady Di a dovedit pe vremea aceea încă o dată că este mai întâi mamă, iar mai apoi femeie trădată de partenerul său.

William, viitorul rege al Marii Britanii, a anunţat de curând faptul că mama sa a fost cea care l-a înștiințat de aventura tatălui său cu Camilla. Se cunoaşte deja că el şi mama sa erau foarte apropiaţi, povesteau unul altuia mai tot ce se întâmpla în vieţile lor.

Acesta a mai adăugat că Lady Di i-a povestit într-un mod emoționant această poveste chiar dureroasă pentru ea.  Prinţesa a preferat ca ea să fie cea care îl înştiinţează deoarece în cazul în care această informaţie ar fi ajuns la urechile lui William din alte surse, acesta ar fi fost afectat.

Vezi si:  Adelina Pestrițu a adoptat o ținută provocatoare pe covorul verde de la Media Music Awards 2017

Prinţesa a ales să fie mai întâi mamă, și apoi o femeie trădată de soțul ei. I-a spus lui William, care pe vremea aceea avea 13 ani, că fiecare persoană trebuie să îşi urmeze inima.

'Dacă întâlnești iubirea în viața ta, trebuie să te ții de ea. Iar dacă ești suficient de norocos încât să găsești pe cineva care să răspundă sentimentelor tale, atunci trebuie să protejezi ce aveți', i-a spus Prinţesa Diana lui William, despre relaţia lui Charles cu Camilla Bowles.

Prințesa Diana și Prințul Charles au divorţat în august 1996. După un an, Lady Di a murit într-un accident rutier.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton