Chris Brown a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în seara în care a bătut-o pe Rihanna: „M-am simțit ca un monstru!”

 Popescu Alexandra
.

În 2009, chiar înainte de Premiile Grammy, Rihanna era bătută extrem de rău de iubitul ei de atunci, Chris Brown, iar imaginile cu ea mutilată făceau încojurul lumii. Acum, la 8 ani de la acel eveniment, Brown vorbește despre acel episod în documentarul său „Chris Brown: Welcome To My Life'.

Artistul a descris cum lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu se aștepta atunci când el a vorbit deschis despre trecutul său amoros cu o femeie care lucrase pentru el. Chris a spus că acele confesiuni au fost ca un șoc pentru Rihanna, chiar dacă îi spusese înainte că relația nu a avut nicio implicare romantică. Însă, de acolo, relația lor a început să fie violentă.

„M-a urât. După aceea am încercat orice. Nu i-a păsat, nu mai avea încredere în mine după asta. De acolo, totul a început să o ia în jos pentru că existau lupte, agresiuni verbale și fizice. De ambele părți, este pentru prima dată când spun așa ceva', a mărturisit Chris Brown.

„Încă o iubesc pe Rihanna, dar voi fi sincer – ne-am luptat unul cu altul, m-ar fi lovit, aș fi lovit-o, dar niciodată nu a fost bine. A fost întotdeauna un punct de la care începeam să vorbim în genul <>. Dacă urc pe scenă, am o zgărietură pe față și trebuie să explic asta <> sau dacă ai o cicatrice sau o vânătaie trebuie să o machiezi. La dracu, niciodată nu am încercat să îmi pun mâinile pe nicio femeie. M-am simțit ca un montru', a explicat artistul.

Noaptea aceea a început în momentul în care femeia respectivă i-a mărturisit lui Chris că a mers la petrecerea lui Clive Davis acolo unde atât el, cât și Rihanna au participat. Acesta pretinde că i-a cerut femeii să înceteze să mai meargă în locurile în care ar putea fi și el.

Citește și: Acuzată că arată „ca un bărbat', Adelina Pestrițu explică de ce a ales să-și schimbe drastic look-ul: „Aș fi putut jura că nu voi avea părul scurt…'

„Asta mi-a schimbat viața. Am mers la persoana cu care am avut o relație sexuală inainte, am salutat-o, și i-am spus că nu trebuie să se mai întoarcă în aceste locuri. Însă persoana s-a întors, a venit exact lângă masă și a spus <>. Și am știut că este o problemă, așa că am spus <> și am luat-o de acolo. M-am uitat după Rihanna și ea plângea', a mai mărturisit Chris Brown.

Lucrurile se luminaseră pentru cuplu în acea noaptea, Chris devăluind că au băut câteva pahare și mai târziu i-a oferit telefonul lui ca să îi dovedească că nu avea nicio idee că femeia va fi acolo. Spre surprinderea lui, femeia chiar îi scrisese că va fi la acea petrecere, ceea ce a înfuriat-o pe Rihanna.

„Ea a ieșit, mi-a aruncat telefonul <>, în fine, ea a început să mă lovească, eram într-un Lamborghini mic, mă lovea', a spus Chris. Acesta a mărturisit că a încercat să o convingă că îi spune adevărul, însă ea continua să îl lovească.

„Ca și cum încerca să mă omoare, mă bătea, dar după am lovit-o cu adevărat. Cu pumnul, ca și cum aș fi punctat, și i-am spart buza, iar când am văzut-o am fost șocat, eram ceva de genu <>. De acolo ea a început să scuipe sânge pe fața mea, s-a năpustit asupra mea și mai mult. A fost o adevărată luptă în mașină, iar noi conduceam pe stradă. Eram <>. Ea a încercat să îmi ia telefonul, iar eu nu i l-am dat pentru că îl arunca pe geam.'

Chris Brown spune că a oprit într-un Hancock Park: „Am încercat să rezolv situația, nu încercam să mă lupt. Ea a luat cheile din mașină… și a simulat cum că le-ar arunca pe geam. Am ieșit din mașină și m-am uitat după chei și cineva a strigat și ea a urlat din mașină <>.'

El spune că încerca să găsească cheile, dar ea stătea pe ele. În urma incidentului, Chris a pledat vinovat pentru mai multe tentative de crimă și a oferit probe pentru o crimă.

Rihannei i-a fost foarte greu să se vindece de prima ei dragoste, izbucnind în lacrimi atunci când a fost întrebată de relația ei volatilă la „Oprah’s Next Chapter', în 2012.

„Mi-am pierdut cel mai bun prieten – ca și cum tot ce știam s-a schimbat într-o noapte și nu am putut controla asta. Așa că a trebuit să trec peste și nu a fost foarte ușor pentru mine să înțeleg, să interpretez și nu este ușor să înterpretez pe cameră, nu când toată lumea mă privește', spunea pe atunci Rihanna.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton