Un divorț și doi copii cu doi parteneri diferiți. Cine este sora Biancăi Drăguşanu?

 Pirvu Cristina
.

Cine este sora Biancăi Drăguşanu? Nu mulţi ştiu că vedeta are o soră, una care se fereşte de camerele de filmat. Nu îi place lumea mondenă, preferă să stea ascunsă, în spatele bussines-ului înfiinţat de Bianca. Iată prin ce a trecut Oana în ultimii ani!

Odată cu participarea la Asia Express, Bianca şi sora sa captează atenţia tuturor. Toţi se întreabă cine este Oana şi de ce nu apare mai des în lumina refcletoarelor precum sora sa celebră. Bianca a ţinut ocupate primele pagini ale ziarelor, fie cu relaţiile sale de dragoste controversate, fie cu apariţiile la TV.

Iată că acum, sora ei prinde teren. Nu se cunosc foarte multe detalii despre viaţa Oanei. A stat în umbră şi a vrut să nu îşi expună viaţa. Cu toate acestea, VIVA! a aflat că ea a fost căsătorită cu un bărbat, dar primul mariaj s-a terminat repede, în anul 2013.

Oana are un baiat, Darius, iar din a doua căsnicie, din anul 2015, mai are un fiu cu un bărbat care lucrează mai mult prin străinatate, în Anglia. Se pare că după o cănicie eşuată, ea şi-a găsit dragostea. Este de înţeles, are trăsături deosebite, natura a înzestrat-o cu calităţi speciale.

Oana nu are grijă singură de băieţii săi, mama sa îi mai acordă ajutorul. Bineînţeles, programul bunicii este şi mai încărcat acum, de când cu venirea pe lume a Sofiei, fiica Biancăi şi a lui Victor. Pe lângă rolul de mamă, Oana mai are grijă și de magazinul de haine pe care l-a deschis în Hunedoara și în care se comercializează îmbrăcăminte creată chiar de Bianca.

Se cunoaşte că cele două au acum o relaţie foarte bună, chiar dacă în copilărie se mai certau: „Ea e mai mică decât mine, dar mă bătea, că nu eram eu cea mai șmecheră din curtea școlii. Câștiga cine plângea prima. (…) Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, nu îi place.”, a declarat vedeta recent.

Cine este sora Biancai DragusanuCine este sora Biancai Dragusanu

Bianca Drăguşanu şi Oana participă la Asia Express

Bianca Drăgușanu a ales să ia parte la aventura „Asia Express’ alături de sora ei, Oana. Emoțiile sunt mari și încă se gândește cum de a fost de acord. „Emisiunea asta e o provocare pe care nu știu dacă multă lume ar accepta-o.  Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare…fără cuvinte’, a declarat ea. Oana este mult mai optimistă în ceea ce privește tot ce urmează să se întâmple. Experiența asta cred că o să ne învețe să trăim cu mai puțin, să ne demonstreze că în viață poți să fii fericit și cu puțin’, a povestit ea.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton