Cine plăteşte pentru garderoba lui Meghan Markle? Ce se va întâmpla după căsătoria cu Prinţul Harry

 Pirvu Cristina
.

Cine plăteşte pentru garderoba lui Meghan Markle. Viitoarea soţie a Prinţului Harry a avut apariţii numai una şi una de când ea şi fratele lui William au anunţat oficial că se iubesc. Zeci de mii de dolari a investit în hainele de brand, iar acum a fost elucidat misterul. Iată cine a plătit pentru acele ţinute!

Prima dată, chiar la pozele oficiale de logodnă, Meghan Markle a purtat o creaţie deosebită semnată de Ralph & Russo. Rochia închisă la culoare cu detalii aurii ar fi costat în jur de 78.000 de dolari. Apoi a uimit într-un palton deosebit, simplu, dar foarte elegant care a atras privirea tuturor. Se întâmpla chiar de Crăciun.

În timp ce viitoarea soţie a Prinţul Harry şi-a expus ţinutele de brand fără vreo jenă, noi ne întrebăm, oare cine a plătit pentru aceste haine scumpe? Au apărut acum informaţii care elucidează acest mister.

Potrivit People, şi Meghan şi Prinţul Harry plătesc din propriul buzunar pentru hainele pe care le deţin în dulap şi pe care le poartă la diverse evenimente. Asta nu va dura prea mult, până pe data de 19 mai când cei doi se vor căsători. Ţinutele lui Meghan pentru întâlnirile oficiale vor fi plătite din banii lăsaţi de Prinţul Charles pentru Prinţul William, Kate Middleton şi Harry, suma fiind de 28 de milioane de dolari.

Publicaţia mai precizează faptul că dulapul impresionant al lui Meghan Markle este plătit din propriul buzunar, mai ales că membrii familiei regale nu acceptă haine de designer pe gratis.

În cazul lui Kate Middleton situaţia este clară. Diferite piese de la designeri ajung în posesia ei, le probează şi cele care îi vin mai bine rămân după ce le plăteşte. Probabil aşa se va întâmpla şi cu Meghan după nunta cu Harry.

Meghan MarkleMeghan Markle

Meghan Markle s-a botezat în secret

Înainte de a spune DA în biserică și a-i deveni soție Prințului Harry, Meghan Markle a trebuit să mai treacă însă printr-un ritual religios. Anunțul a fost făcut chiar de Palatul Kensington, comunicatul confirmând faptul că Meghan Markle urma să fie botezată înainte de căsătoria cu Prințul Harry. Chiar dacă acest lucru nu era neapărat obligatoriu, gestul lui Meghan a întărit legătura dintre Regina Elisabeta a II-a, capul Bisericii Marii Britanii, și nepotul său mai mic.

Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton