Claudia Pavel a fost internată trei zile în spital. Vedeta dezvăluie: "Durerile erau foarte mari"

 Pirvu Cristina
.

Claudia Pavel a fost internată în spital. Pe parcursul show-ului „Exatlon”, Claudia Pavel a fost prima care s-a lovit de o problemă serioasă de sănătate. Concurenta a avut nevoie de tratament specializat din cauza alergiilor pe care le-a făcut. Declaraţiile vedetei!

Claudia Pavel a făcut parte din echipa „Faimoşilor' la „Exatlon România'! Aceasta a avut câteva probleme în Republica Dominicană şi a ajuns de urgenţă la spital! Abia acum s-a aflat că trei zile a fost internată.

„3 zile am fost internată în spital. Am trecut pe lângă un şoc anafilactic. Era suficinet venin în corpul meu încât să se întâmple ceva dramatic. Mi-a dat drumul din spital când au considerat ei ca sunt în siguranţă. Durerile erau foarte mari. (…)
Concursul te prinde şi vrei să îţi depăşeşti limitele.”, a spus Claudia la Interviurile VIVA!.

Cum a aflat Noah de participarea mamei la Exatlon

„Eu fac lucruri instinctiv, mai ales în atâţia ani de zile. Nu se ştia absolut nimic despre el. Când mi s-a făcut propunerea, am spus da direct, de principiu am fost de acord, am mers acasă, mi-am întrebat copilul, familia. Eu sunt o mamă responsabilă şi trebuia să văd dacă copilul meu era de acord cu asta. Eu nu plecasem de lângă el mai mult de 24 de ore. El a înţeles. M-a privit în fiecare seară la televizor. L-am întrebat dacă e de acord, el este şeful. L-am respectat din secunda în care l-am născut. Nu am plecat niciodată de acasă fără să îi spun. Am preferat să accepte faptul că voi pleca şi să se simtă respectat decât să aibă un şoc că am plecat de acasă.

Eu am mai fost chemată în proiecte de reality pentru că Noah era prea mic.”, a mai completat ea.

 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton