Corina Caragea se mărită în 2018! Prezentatoarea TV şi-a ţinut ascuns iubitul

 Pirvu Cristina
.

Corina Caragea, cea mai îndrăgită prezentatoare a ştirilor sportive din România, se mărită anul acesta. Ea şi logodnicul său au început marile pregătiri!

Anul 2018 se pare că va fi unul destul de încărcat, cu o perioadă plină din punctul de vedere al evenimentelor. Se pare că Corina Caragea va face marela pas şi va ajunge în faţa altarului.

Corina Caragea se mărită în 2018


De o bună perioadă de timp, Corina Caragea trăieşte o poveste de dragoste cu Robert Pongracz. El este vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România și a cerut-o de soție pe Corina în vara anului 2016. Cei doi sunt împreună de mai de patru ani, iar anul acesta își vor unii destinele în faţa Ofiţerului Starii Civile, notează cancan.ro. Cei doi au început deja pregătirile pentru marele eveniment.

Cei doi au ales deja biserica unde se vor cununa, de asemenea au ales și restaurantul unde va avea loc petrecerea de nuntă. Cu siguranţă vor avea foarte mulţi inivitaţi, numele celebre din lumea sportului, dar şi a televiziunii. Probabil toate colegele Corinei Caragea de la ştiri vor fi printre invitaţi.

Foto: Facebook, Libertatea

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton