Cum a petrecut Oprah Winfrey de ziua ei!

 Ion Bianca
.

Oprah Winfrey a sărbătorit împlinirea a 63 de ani la o cină festivă înconjurată de cei mai apropiați prieteni.

 

 

Celebra gazdă a show-ului care îi poartă numele a împlinit zilele trecute 63 de ani. Aceasta a petrecut alături de prietenulei Stedman Graham, cea mai bună prietenă, Gayle King, și fiica sa, Kirby.

 

La această cină, Oprah s-a bucurat de bucatele sale preferate: cartofi, trufe un tort și paste, preparate după rețeta sa proprie, publicată în noua carte a prezentatoarei: „Food, Health, and Happiness”.

 

Gayle, cea mai bună prietenă a sa, a postat fotografii pe Instagram de la ziua sărbătoritei Oprah. „Mai bine mai târziu decât niciodată! Am uitat să postez fotografii @Oprah La mulți ani!'

 

Celebra prezentatoare de talk-show-uri, Oprah Winfrey, cunoscută în special pentru emisiunea care îi poartă numele, este născută  în Kosciusko, Mississippi.  Potrivit revistei Forbes, americanca este cea mai bogată femeie de culoare din lume. Averea ei este estimată la 1,5 miliarde de dolari.

 

Bianca Ion

Foto: Instagram, Hepta

 

Citește și:

Oprah Winfrey ne învață să mâncăm sănătos 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton