Cum arată Feli Donose însărcinată în şapte luni. Artista radiază de fericire

 Pirvu Cristina
.

Cum arată Feli Donose însărcinată în şapte luni. În ultima perioadă, artista a stat departe de camerele de filmat, în curând va deveni mamă pentru prima dată. Acum, vedeta a apărut la TV, este fericită şi împlinită. Se poate observa că a acumulat câteva kilograme!

Mereu cu zâmbetul pe buze, Feli a păşit astăzi în platoul emisiunii Prietenii de la 11, de pe Antena 1. Florin Ristei şi Diana Munteanu au întâmpinat-o, mulţumindu-i pentru prezenţă, mai ales că în ultimul timp nu a mai apărut pe la emisiuni TV, deşi ea a fost activă, a mers la concerte prin ţară.

Artista a ales să poarte un tricou negru şi o salopetă lungă, foarte lejeră, care nu i-a pus sarcina foarte bine în valoare. Cu toate acestea, se poate observa faptul că artista a luat mai multe kilograme în greutate. Nu putem decât să ne bucurăm deoarece se simte bine, micuţa sa la fel. Merge regulat la control şi o monitorizează.

La ecografie, medicul i-a spus artistei că micuţa sa nu seamănă deloc cu ea, ci cu tatăl ei.

„Toată taică-su e. Mi-a zis doctorul: ‘O, dar ce frumoasă este, nu seamănă deloc cu dumneavoastră’! Stătea încruntată. La un moment dat am văzut-o deja picior peste picior. (…) Eu sunt foarte proastă la nervi. Nu îmi dau seama de multe ori cum reacţionez. Nu pot! El e foarte înţelegător, e fain (n.r. iubitul ei)”, a spus Feli la Antena1.

Artista a dezvăluit cine este tatăl micuței și cum s-au cunoscut

Relația lui Feli se poate încadra cu ușurință în categoria celor mai discrete povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Toată lumea știe că artista este însărcinată, însă, până de curând, nimeni nu a știut cine este tatăl copilului. De asemenea, Feli, pe numele său real Felicia Donose, a păstrat discreția și asupra sexului primului său copil.

Foto: Facebook, Captură Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton