Cum arată fiul lui Johnny Depp! Adolescentului nu-i place deloc celebritatea

 Pirvu Cristina
.

Actorul Johnny Depp este cunoscut la nivel internaţional. Puţin ştiu că are un fiu care stă în umbra sa, nu iubeşte deloc celebritatea, în comparaţie cu sora băiatului, Lily Rose. Ea se bucură de succes în lumea modellingului, aşadar îi merge din plin.

„Jack” Christopher Depp III a preferat să stea departe de camerele de filmat sau de fotografiat. Fiul lui Johnny Depp are acum 15 ani, iar presa nu a obţinut până acum imagini surprinzătoare cu el.

Cea mai recentă fotografie cu Christopher Depp a fost publicată în vară de către mătuşa lui. În imagine apar el, Lily-Rose, Alysson Paradis şi partenerul de viaţă al acesteia, actorul, regizorul şi scenaristul francez Guillaume Gouix.

Nimeni nu ştie de ce, dar Jack Christopher Depp a preferat să rămână în umbră. Fiul lui Johnny Depp nu are conturi pe reţelele de socializare şi nu a apărut la evenimente pe covorul roşu, alături de faimoşii lui părinţi.

Vezi şi: Barack Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Michelle Obama cu ocazia aniversării a 25 de ani de mariaj

Urmăritorii parinţilor săi celebrii au fost mereu cu ochii pe ei mai ales pentru a vedea cum arată fiul lor. Au descoperit că adolescentul seamănă mai mult cu Vanessa Paradis, mama sa.

Pe chipul tânărului se regăsesc şi câteva dintre  trăsăturile tatălui său, dar destul de puţine. Johnny Depp a a anunţat în urmă cu ani de zile că nu-şi doreşte ca fiica şi fiul său să-i calce pe urme.

Foto: Youtube

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton