Cum arăta Iulia Vântur în urmă cu mai bine de 10 ani. ”Nu vreau să mă lansez în muzică”, spunea atunci prezentatoarea Cerbul de Aur

 Oana Popoiag
.
cum arăta Iulia Vântur acum zece anicum arăta Iulia Vântur acum zece ani

Plecată de mai bine de șase ani în India, unde ar avea o relație cu Salman Khan, frumoasa șatenă a fost zilele acestea centrul atenției în calitate de prezentatoare Cerbul de Aur. Iată cum arăta Iulia Vântur acum zece ani, pe vremea când era blondă, avea o relație cu Marius Moga și nici prin gând nu-i trecea să se lanseze în muzică.

Numele vedetei stabilite în India, unde și-a început cariera de cântăreață, a fost zilele acestea pe buzele tuturor, în calitate de amfitrion Cerbul de Aur. S-a vorbit și despre frumusețea sa, dar și despre prestația pe alocuri criticată ca prezentator al festivalului. Imediat după încheierea evenimentului, Iulia (38 de ani) a zburat înapoi în India, dar o parte din viața ei se află în arhiva VIVA!, și anume începuturile în televiziune, în București.

Cum arăta Iulia Vântur în urmă cu 10 ani și ce părere avea despre o carieră muzicală

În anul 2006 Iulia Vântur a devenit prezentator al știrilor matinale  si apoi al știrilor de weekend de la PRO TV, ulterior primind propunerea de a prezenta, alături de Ștefan Bănică, emisiunea Dansez pentru tine'. O dată cu acest rol, dar și în calitate de iubită a lui Marius Moga (nr. cei doi au început în perioada 2006, 2007 o relație care a durat patru ani) Iulia a devenit una dintre cele mai vânate vedete din România.

Acum e șatenă și a debutat ca artist în India, dar pe vremea aceea era blondă și nici prin gând nu-i trecea să se lanseze în muzică – deși i-ar fi fost foarte la îndemână prin prisma relației cu un compozitor – așa cum a declarat pentru VIVA! într-un interviu din 2007. În anul acela Iulia era mult prea ocupată cu televiziunea (prezenta concomitent știrile PRO TV de weekend și 'Dansez pentru tine') ca să se gândească la o carieră în muzică, iar știrile mondene despre ea se învârteau fie în jurul vieții private, fie în jurul operației de implant mamar pe care tocmai și-o făcuse, fiind la vremea respectivă una dintre puținele vedete dispuse să vorbească deschis despre asta.

Dacă în interviul VIVA! de acum circa 11 ani declara că nu are intenția să debuteze în muzică, alta a fost părerea Iuliei în interviu acordat revistei în primăvara acestui an: 'India mi-a oferit acest dar – muzica –  și îi sunt recunoscătoare. Muzica e terapie, îmi umple sufletul de bucurie, emoție. Acum, că am descoperit-o, sunt atât de curioasă să învăț cât mai mult, să explorez, e un univers fascinant. În fiecare zi îmi fac orele de practică muzicală, învăț cântece noi, în hindi, seara merg la studio. Dacă nu înregistrez, măcar avem jam sessions cu alți artiști, compozitori.'

Iulia Vântur, comparată cu Andreea Marin și Scarlett Johansson

Asemănată frecvent cu Andreea Marin în primele sezoane 'Dansez pentru tine', iată ce răspuns a dat Iulia în interviul VIVA! din 2007: 'Simt nevoia să mă tund, dar mi-e frică să o fac deoarece o să se scrie iar că încerc să o copiez! Comparația cu ea mă flatează până la un punct. Nu sunt varianta blondă a Andreei Marin. Suntem persoane diferite, cu caractere diferite. Când am fost în America, m-a oprit un grup de puștoaice pe stradă să-mi spună că semăn cu Scarlett Johansson. Mie nu mi se pare. Doar că amândouă suntem blonde, atât.'

Traseul profesional al Iuliei Vântur

După o adolescență marcată de succes ca model, la vârsta de 19 ani Iulia a debutat în televiziune, în orașul natal Iași. Vedeta a găzduit mai întâi o emisiune-magazin la o stație tv locală, pentru ca ulterior să devină prezentatoare de știri la PRO TV Iași. În anul 2006, Iulia Vântur s-a mutat în București, unde a prezentat pe rând știrile matinale PRO TV, știrile de weekend și 'Dansez pentru tine'. În 2012 a decis să lase în urmă România și să se mute în India, unde a început o carieră în muzică.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Meghan Markle a călătorit în Canada, în văzul tuturor, fără să o remarce nimeni!

Vedete care au suferit de anorexie… Sau când dorința de a fi sexy îți pune viața în pericol

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton