Cum arată Laura Cosoi, după ce a născut. Cosmin Curticăpean a asistat la nașterea fetiței sale

 Stamen Diana
.

Proaspăta mămică este în culmea fericirii, mai ales că a ajuns acasă cu micuța ei. Laura Cosoi se reface după sarcină, iar atât ea cât și micuța Rita sunt în centrul atenției. Actrița a povestit pe blogul personal momentele prin care a trecut atunci când i-a dat viață fetiței sale.

Un dar mai frumos de la Dumnezeu nici că se putea pentru Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean. Actrița a ales să nască natural, iar la nașterea fetiței a asistat chiar și Cosmin, după cum Laura a povestit pe blog. 'Am trait un amalgam de emotii atat de intense, o experienta unica! Am fost tot timpul constienta de insemnatatea acelor clipe, care, parca, au ceva mistic in ele. Momentul in care am tinut-o pentru prima data pe Rita in brate, cu Cosmin alaturi a fost pur si simplu inaltator.', a scris proaspăta mămică.

Laura Cosoi a explicat și alegerea numelui micuței Rita. 'I-am ales numele Rita de la Sfanta Rita de Cascia, facatoare de minuni, celebrata de catolici si printre semnificatii Rita este- copilul luminii'. Sfanta Rita ne-a fost alaturi in fiecare moment si astfel alegerea numelui a venit natural, firesc.', a mai spus mămica.

Laura Cosoi a născut pe 11 iunie

Actrița a devenit mămică pentru prima dată la începutul săptămânii. Emoțiile au fost marin atât pentru Laura Cosoi, cât și pentru Cosmin Curticăpean. 'Ni s-a umplut sufletul de fericire si inima de dragoste cand luni, pe 11 iunie, la 5.36 de minute a venit pe lume Rita, fetita noastra si, odata cu ea, am simtit ca am primit si binecuvantarea lui Dumnezeu. Suntem binecuvantati cu un pui de om superb, iar Cosmin este absolut convins ca e perfecta!', a mărturisit Laura Cosoi.

La doar câteva zile după ce a devenit mămică, Laura Cosoi a postat și prima fotografie cu ea. Actrița este într-o formă de invidiat și reușește să arate extraordinar, chiar și după sarcină.

FOTO: lauracosoi.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton