Cum își menține Anca Serea tenul hidratat

.

Cu un program încărcat și cinci copii de crescut, pare imposibil să-ți mai poți îngriji tenul ca la carte, dar Anca Serea reușește să își mențină tenul hidratat și sănătos. Anca s-a întâlnit cu Andreea Raicu și alte vedete la un brunch unde au făcut schimb de rețete pentru îngrijirea pielii.

 

Anca Serea este mai tot timpul întrebată care este secretul fizicului său impresionant după cinci nașteri și care e secretul tenului său perfect neted și hidratat. La capitolul kilograme răspunsul frumoasei brunete este foarte simplu: nu este vreo gurmandă de fel, este atentă la ce mănâncă, iar atunci când iese în oraș 'o salată cu broccoli e sfântă', după cum ne-a mărturisit. Când vine vorba de îngrijirea tenului, ritualul său e următorul, așa cum a declarat tot pentru Viva!: 'Cât privește ritualul de frumusețe, e simplu: mă demachiez de două ori pe zi, dimineața și seara, aplic apă termală, un ser pentru ochi, cremă. (…) De câte ori am timp aplic și o mască pe față, gât și decolteu, preparată uneori din fructe, miere și diverse uleiuri.'

Cum își menține Anca Serea tenul hidratat

Anca nu a fost niciodată un fan al procedurilor cosmetice la salon, dar a fost mereu preocupată de noile inovații în materie de frumusețe. Vedeta a luat parte la un brunch de primăvară, cu ocazia lansării noii creme Clinique Moisture Surge 72 H, alături de Andreea Raicu și bloggeri de beauty. Partenera ei preferată de discuții a fost, însă, altcineva. Anca s-a bucurat să le întâlnească la eveniment pe Diana Bart, prezentatoarea Focus Magazin, și fiica sa de aproape un an, Maira. Se vede că Anca este expertă în materie de parenting. Fetița, pe care a și botezat-o alături de Adi Sînă, a stat mai tot timpul în brațele sale fără să dea semne de neliniște.

Foto: PR, Instagram

Citește și:

Andreea Berecleanu a condus-o pe Anca Lungu la aeroport. Vedeta a spus adio României

Elena Băsescu, mămică full-time. „Ultimii trei ani au fost, pentru noi, un rollercoaster'

cum își menține Anca Serea tenul hidratatcum își menține Anca Serea tenul hidratat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton