Cum se îmbracă vedetele la shopping. Sunt în tendinţe

 Pirvu Cristina
.

Cum se îmbracă vedetele la shopping. Dat fiind faptul că sunt persoane publice, chiar şi atunci când sunt în timpul liber, ele trebuie să arate bine. Fanii le pot surprinde oriunde şi pot cere imediat un autograf şi o poză. În cadrul evenimentului VIVA! shopping with stars, vedetele ne-a dezvăluit cele place să poarte atunci când merg la cumpărături!

Amalia Enache, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Andreea Bălan sunt mămici cu normă întreagă. Merg la cumpărături şi pentru ele, dar şi pentru piticii pe care îi au acasă. Ele, dar şi ale vedete, au lăsat secretele deoparte şi ne-au povestit cum se îmbracă când merg la cumpărături.

Claudia Pavel spune că îi place să se simtă bine, să fie în largul său oriunde ar merge!

 

Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars

Bucureşti Mall Vitan a fost gazda evenimentului din această primăvară organizat de revista noastră, „VIVA! shopping with stars'. Multe vedete au profitat de magazine şi şi-au cumpărat tot ce şi-au dorit.

Viitoarea mămică, Adelina Pestriţu, a ales rochii vaporoase, perfecte pentru acest sezon. Andreea Bănică a ales câteva articole vestimentare pentru ea, dar nu a uitat nici de copii. Nicole Cherry a fost aşa de veselă pe parcursul sesiunii de shopping, a făcut poze amuzante.

Foto: Adrian Manolache

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton