I-a cumpărat tăcerea. Jennifer Aniston i-a dat bani lui Justin Theroux ca să nu-i dezvăluie secretele

 Stamen Diana
.

Tăcerea se cumpără. Asta o demonstează Jennifer Aniston care i-a dat bani lui Justin Theroux  ca să nu-i dezvăluie secretele. După plata făcută de vedetă, fostul iubitul va păstra tăcerea pentru totdeauna.

Potrivit informațiilor apăture în presa internațională, se spune că fostul cuplu nu comunică decât prin intermediul avocaților și prietenilor, dar aceștia intenționează să se întâlnească în următoarele săptămâni și să se pună de comun acord cu privire la mai multe chestiuni personale.

„Din punct de vedere teoretic, nimic nu-l împiedică pe Justin să vorbească, iar Jen vrea să remedieze acest lucru înainte de a deveni o ispită”, spune o sursă, potrivit radaronline.com.

S-au despărțit în urmă cu o lună

După doar doi ani de când s-au căsătorit, Jennifer Aniston și Justin Theroux și-au spus adio. Cei doi actori au anunţat, pe 15 februarie, că s-au despărţit, iar surse apropiate lor au declarat că Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, îşi dorea, în momentul în care s-a logodit cu Justin Theroux, în 2012, să aibă un copil cu acesta.

FOTO: Hepta

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton