De ce Ramona și Monica Gabor nu pun niciodată poze cu sora lor mai mare. Adevărul a ieșit la iveală

 Stamen Diana
.

Monica și Ramona Gabor mai au o soră mai mare pe nume Alina, însă cele două nu postează niciodată poze cu aceasta pe rețelele de socializare. Motivul pentru care au ales să facă acest lucru a fost dezvăluit de Monica Gabor. Chiar dacă nu apar împreună, cele trei surori sunt foarte apropiate. 

Probabil nu mulți știau că cele două surori mai au o soră mai mare, pe nume Alina. Monica și Ramona Gabor apar tot timpul împreună și sunt foarte apropiate. Alina preferă să stea retrasă și să nu apară în lumina reflectoarelor așa cum se întâmplă cu surorile ei mai mici. Aceasta este căsătorită și are un copil, aceasta locuiește la Bacău alături de familia ei. Alina duce o viață modestă. Monica Gabor a dezvăluit motivul pentru care nici ea și nici Ramona nu postează poze cu sora lor mai mare. Se pare că aceasta nu dorește să fie persoană publică, așa că surorile ei îi respectă intimitatea.

'Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea. ❤️❤️❤️ Voi de cine sunteți cel mai apropiați?', a fost mesajul tranmis de Monica Gabor pe una dintre rețelele de socializare.

Surorile Gabor

Surorile Gabor

Citește și: Trecutul secret al lui Mr. Pink. Monica Gabor nu a știut nimic despre iubitul ei la început

Citește și: Reacţia lui Irinel Columbeanu după ce Monica Gabor a dezvăluit că Irina, fiica lor, vrea să se mute în America

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton