Declaraţia Simonei Gherghe după ce a fost operată: "O să mă vedeţi cu eşarfe la gât!"

 Pirvu Cristina
.

Declaraţia Simonei Gherghe după ce a fost operată. Prezentatoarea TV a trecut recent printr-o intervenţie chirurgicală. Le-a povestit şi fanilor săi despre ce este vorba. Va apărea la TV doar cu eşarfe la gât, căci încă se văd semnele. Vedeta a fost pe mâini bune!

Simona Gherghe a suferit o operaţie zilele trecute, mai exact, după sarcină, vedetei i-au apărut mai multe papiloame în jurul gâtului. Nu s-a speriat absolut deloc şi a apelat la ajutor specializat. L-a găsit chiar la un spital de la noi din ţară, la Spitalul Colentina.

Vedeta le-a povestit celor care o urmăresc că este în regulă, nu există probleme, doar că va apărea în emisiunea pe care o prezintă cu eşarfe la gât, semn că încă are semne.

„Tocmai mi-am făcut această intervenție la Spitalul Colentina, la doamna doctor Carmen Curea, căreia îi mulțumesc  aveam foarte multe papiloame, apărute în sarcina, din pricina imunității scăzute. Așa că, o perioada, până se vindecă pielea după intervenție, o să mă vedeți cu eșarfe la gât 

Ce sunt papiloamele?

Papiloamele sunt excrescențe dezvoltate pe pielea gâtului, toracelui sau în axile, cauzate de un virusul papiloma localizat pe piele. Papiloamele se prind de piele printr-un picioruș, care de multe ori este răsucit sau rupt prin mici traumatisme, notează eva.ro. Acestea se dezvoltă pe piele sub forma unor mici pete brune, asemănătoare alunițelor, cu care nu au nimic în comun.
Mai mult decât atât, ele pot fi îndepărtate prin proceduri simple de electrocauterizare, laser, crioterapie; cele mari pot necesită excizie. Tăierea cu lama de bisturiu sau foarfeca și aplicarea unei soluții hemostatice este o opțiune facilă în cazul leziunilor foarte mici, completează csid.ro.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton