Demi Lovato, primul mesaj de pe patul de spital! A fost găsită inconştientă din cauza unei supradoze

 Pirvu Cristina
.

Demi Lovato, primul mesaj de pe patul de spital! În urmă cu două săptămâni, cântăreața și-a alarmat fanii și familia, după ce a fost găsită inconștientă în propria casă din cauza unei supradoze. Demi a refuzat să indice ce substanțe a luat, iar poliția a declarat că nu se va deschide nicio anchetă, pentru că nu au fost descoperite astfel de substanţe în locuinţa cântăreţei.

Paramedicii i-au administrat medicamente pentru a o salva. Diva petrecuse în urmă cu o seară la ziua de naștere a unei prietene. Potrivit unor surse apropiate cântăreței, aceasta are o stare stabilă momentan și nu mai are nevoie de supravegherea medicilor. Dar pentru odihnă nu se va duce acasă, ci direct la dezintoxicare!

Demi Lovato a avut probleme cu alcoolul şi drogurile încă din adolescenţă. Vedeta a povestit stilul ei de viață dezordonat pe care l-a avut încă din copilărie și că a avut nevoie de mult timp pentru a scăpa de dependența de alcool. Demi Lovato s-a internat la dezintoxicare la 18 ani. A reuşit să stea departe de droguri în ultimii şase ani, dar se pare că de câteva luni vedeta lua iar substanţe interzise.

Imediat ce s-a simțit mai bine, cântăreața a postat pe contul ei de socializare un mesaj către fani, în care îi asigură că va continuă să lupte pentru a scapă de dependență.

„Am vorbit întotdeauna deschis despre dependenţa mea. Ce am învățat acum este că boala aceasta nu este ceva ce dispare şi nu se estompează în timp. Este un lucru pe care trebuie să încerc să-l depășesc, pentru că nu am reuşit asta încă.

Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viaţă şi bine. Fanilor mei le voi fi mereu recunoscătoare pentru dragostea şi suportul pe care mi le-au arătat în ultima săptămână şi nu numai. Gândurile voastre pozitive şi rugăciunile mă ajută să trec mai uşor peste aceste momente dificile.

Vreau să le mulțumesc familiei, echipei mele și medicilor de la Cedars-Sinai, care mi-au fost alături în tot acest timp. Fără ei nu aș mai fi putut scrie acum această scrisoare. Am nevoie de timp să mă vindec și să mă reabilitez. Nu voi uita niciodată dragostea voastră și abia aștept ziua în care să pot spune că am depășit aceste momente. Voi continua să lupt. Demi', aşa se încheie mesajul postat de artistă.

Ellen DeGeneres și Porția de Rossi și-au deschis inimile către Demi

Ellen DeGeneres, 60, și soția sa, Porția de Rossi (45) au comis un act de prietenie pentru Demi. Acestea îi oferă găzduire în casă lor de pe plajă pentru când va ieși din clinică. Cele două sunt distruse din cauză că diva trece printr-o perioadă extrem de grea. Fiind prietene foarte bune, ceea ce nu este un secret, au invitat-o pe Demi în casa lor. Ellen declară că oricând își dorește, casa de pe plajă este a să, fiind un loc înconjurat de natură unde se poate vindeca și uita de presiunea Hollywood-ului. Ellen și soția să sunt mai mult decât hotărâte să o ajute pe Demi pentru a se recupera și a reveni pe scenă.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton