Dominic s-a îndrăgostit de fiica lui Connect-R. Băiatul lui Alex Velea şi-a sărutat deja iubita

 Pirvu Cristina
.

Dominic s-a îndrăgostit de fiica lui Connect-R. Artistul este foarte ocupat cu proiectele sale, însă nu uită niciodată de Maya, fiica sa şi a Mishei. Cei doi petrec mult timp împreună, au o relaţie specială. Se pare că micuţa şi-a făcut şi iubit, nimeni altul decât băiatul cel mare al lui Alex Velea.  

Pare că tăticul Connect-R trebuie să aibă mare grijă, căci fiica sa are deja primii peţitori. Maya nu s-a lăsat cucerită de oricine, ci de un băieţel celebru, chiar de Dominic. Alex Velea şi Antonia vor fii socrii mari, după cum a anunţat Connect-R.

Dominic şi Maya au avut deja primul sărut, semn că stau mult timp împreună, părinţii sunt prieteni. Fetiţa a împlinit în primăvară patru ani, iar Dominic la fel. Connect-R a povestit că o să se înrudească cu prietenul său.

„E foarte bine. Creşte. Acum s-a îndrăgostit de Dominic. Bine, cred că Dominic primul…a pupat-o pe gură. Am de furcă de la vârsta asta. Am vorbit cu Antonia, cu Velea. Socrul mare, socrul mic.”, a spus artistul pentru Antena Stars.

Şi Misha şi Connect-R sunt doi părinţi model. Au mare grijă ca fiica lor să primească cea mai bună educaţie, să îi insufle valori alese. Chiar dacă s-au despărţit, ei au o relaţie bună de dragul micuţei.

La eveniment, Connect-R a stat alături de prietenii lui artiști. Cântărețul s-a pozat alături de Antonia, cu care a colaborat recent. 'Momentul ăla când alții petrec, iar tu știi că mâine dimineață ai emisiune', a scris acesta pe social media.

Antonia și Connect-R

Antonia și Connect-R

Misha se reinventează după divorţul de Connect-R

În urmă cu o lună, cei doi au anunţat public că s-au separat, dar încă o relaţie bună de dragul fetiţei lor. Artista a pozat provocator acum, arată foarte bine, iar noul look o prinde de minune. Imaginile dovedesc acest lucru!

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton