Drama prin care trece fiul lui Mădălin Ionescu. Lui Filip i-ar plăcea să prezinte meteo

 Stamen Diana
.

Mădălin Ionescu are trei copii de care este foarte mândru. Ștefania, Filip și micuța Petra îi fac viața mult mai frumoasă fostului prezentator TV. Situația este mai specială cu băiatul lui Mădălin Ionescu pentru acesta are probleme de sănătate.

Fostul prezentator TV a vorbit despre viața de familie, dar și despre cum și-a crescut copiii. Mădălin Ionescu își aduce aminte că Ștefania se trezea de 6-7 ori pe noapte, iar el era cel care se ocupa de ea, chiar dacă venea foarte târziu de la serviciu.

La Filip, situația a fost una mai complicată din cauza problemelor de sănătate pe care adolescentul le are. 'Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient.', a declarat Mădălin Ionescu pentru okmagazine.ro.

Potrivit declarațiilor făcute de fostul prezentator TV, tratamentele pentru copiii cu dizabilităţi pot ajunge chiar și la 5.500 ron. 'El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi.', a mai spus acesta. Se pare că Filip nu urmează acum un tratament pentru că nu prea îl mai ajută.

Mădălin Ionescu își dorește foarte mult ca fiul lui să poată fi la un moment dat pe picioarele lui. Lui Filip i-ar plăcea să prezinte meteo, acesta este pasionat de geografie.

Citește și: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm în același pat: 'Nu-mi convine'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton