E cântăreţ, dar nimeni nu ştie ce facultate a absolvit Alex Velea! N-are nicio legătură cu muzica

 Pirvu Cristina
.

Alex Velea este unul dintre artiştii pe val de la noi. Culmea, el a absolvit o facultate care nu are nicio legătură cu muzica. Are diplomă, dar nu activează în acel domeniu! Uite cu ce se mai poate mândri iubitul Antoniei!

Muzica o are în sânge! Dansul la fel şi pare că aceste pasiuni le moştenesc şi copii săi, Akim şi Dominic. Înainte de anul 2005, acesta s-a lansat în industria muzicală din România. Înainte de acel timp, artistul nu era cunoscut aşa cum este acum. În 2018 acesta are o mulţime de fani şi nu doar din România. Cântă peste hotare, iar milioane de oameni îl îndrăgesc pe el, dar şi muzica sa. Lansează piese numai una şi una pe care fanii le învaţă instant şi le fredonează cu el în concerte.

După o cănicie eşuată, artistul a început o relaţie cu Antonia, mama celor doi copii ai săi. Cu toate că este as în muzică, Alex Velea are studii în alt domeniu.

Ce facultate a absolvit Alex Velea

În cadrul emisiunii „Vorbeste lumea”, de la PRO TV, Alex Velea a dezvăluit fără reţineri ce facultate a absolit şi ce diplomă are. Acesta ar putea să fie cu uşurinţă inginer, căci are studii în domeniu.  Cântăreţul are Diplomă în Inginerie și protecția mediului. Cu ani în urmă el a absolvit Facultatea de Electromecanică.

Citeşte şi:

Principesa Margareta, ipostază inedită! A luat masa cu jandarmii la popota cazărmii Băneasa 

Cristina Ich și-a dat pantalonii jos în mijlocul străzii!

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton