Elena Băsescu o să nască a doua fetiţă. Dezvăluire EXCLUSIVĂ pentru VIVA!

 Pirvu Cristina
.

Elena Băsescu o să nască a doua fetiţă. O gravidă extrem de stylish! Elena Băsescu va deveni mămică, pentru a treia oară, în luna mai, și a acceptat să fie protagonista unui pictorial de excepție pentru revista VIVA!, alături de cei doi copii ai săi. 

Joi, ora 9.30. Fără niciun minut întârziere, Elena intră în studioul lui Marius Bărăgan, cu o geantă imensă pe braț, pregătită de ședința foto pentru VIVA! Poartă o pereche de pantaloni de trening și șlapi, are un păr superb, despletit, și afișează o nonșalanță pe care cu greu o regăsești la vedetele din România…

Elena Băsescu este, un profesionist, cu sigurață! Asta e impresia pe care ne-a lăsat-o în urma întâlnirii pe care am avut-o cu ea, pentru interviu și pentru ședința foto. Redăm în rândurile de mai jos câteva fragmente din interviul pe care-l veți putea citi integral de mâine, în noul număr al Revistei VIVA!

Te pregătești să devii mămică pentru a treia oară… Cum te simți, cum a fost sarcina până acum?

Dacă vă aduceţi aminte, la ultimul interviu pe care l-am acordat revistei dumneavoastră, spuneam că „nu ştiu ce îmi va rezerva viaţa, dar nu voi spune nu încă unui copil cândva în viitor'. Dorinţa mi-a fost împlinită. Ştiţi vorba aceea, nu-ţi aduce anul ce-ţi aduce ceasul.

Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil.

Sexul celui de-al treilea copil al Elenei Băsescu

Sofia şi Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relaţia pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea şi un echilibru perfect în familie: doi băieţei, şi două fetiţe, având în vedere că Ioana are un băieţel de trei ani.

Cumva, tu şi Cătălin v-aţi decis asupra numelui?

Am hotărât ca numele să-l aleagă Cătălin. Asta şi pentru că, în familia lui, nu sunt fetiţe.

Arăți incredibil de bine. Faci sport frecvent… Urmezi și un regim alimentar, în perioada sarcinii?

Da, fac în continuare sport, pentru că mi-a permis doctoriţa care monitorizează sarcina. Nici eu nu sunt la prima astfel de experienţă, aşa că ştiu foarte bine ce regim alimentar trebuie să urmez, cât să mă odihnesc, astfel încât să nasc un copil sănătos, pentru că asta, până la urmă, este cel mai important.

Citiți în noul număr din revista VIVA! interviul detaliat cu Elena Băsescu, în care povestește, în exclusivitate, despre perioada sarcinii, despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Cătălin Tomata și despre toate schimbările care au avut loc în viața ei, în ultimii trei ani. Numărul poate fi găsit la toate centrele de difuzare a presei din data de 30 martie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton