Eva Longoria a născut. Prima imagine cu bebelușul

 Stamen Diana
.

Bucuria este imensă pentru Eva Longoria și familia ei. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Eva Longoria a născut la 43 de ani primul său copil. 

Eva Longoria este o femeie extrem de fericită, după ce a devenit mamă pentru prima dată, pe 19 iunie. Micuțul se va numi Santiago Enrique Baston. AICI puteți vedea prima fotografie cu bebelușul.

Suntem foarte fericiţi şi recunoscători pentru această binecuvântare', a mărturisit proaspăta mămică, potrivit presei internaționale.

Eva Longoria se iubeşte cu José Bastón

Eva Longoria și José Bastón au devenit un cuplu în 2013, s-au logodit în Mexic în Dubai, în decembrie 2015, și s-au căsătorit în mai 2016, în Mexic, în cadrul unei ceremonii fastuoase, unde actrița, deși aflată la a treia căsătorie, a purtat o superbă rochie albă de mireasă. Puțini au crezut la momentul acela că cei doi soți vor deveni părinți, cu atât mai mult cu cât Bastón, președintele Televisa, cea mai mare companie de media din America Latină, avea deja trei copii din mariaje anterioare.

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton