Eva Mendes a explicat de ce nu îl însoțește pe Ryan Gosling la evenimente

 Popescu Alexandra
.

Eva Mendes și Ryan Gosling sunt unul dintre cuplurile care țin cel mai mult la intimitatea lor și nu prea se afișează împreună pe covorul roșu sau la diferite evenimente.

Cu toate astea, atunci când merg împreună la un eveniment, se vede că cei doi se iubesc la nebunie.

Eva Mendes nu l-a însoțit pe soțul ei nici la premiile Oscar, acolo unde Ryan a fost nominalizat la categoria „cel mai bun actor' pentru rolul din filum „La La Land'. Actorul a mers la Oscaruri împreună cu sora lui. De aceea, Eva a explicat, într-un interviu pentru „Shape', de ce nu este văzută mai des în compania lui Ryan.

Ce nu știu oamenii despre mine este că iubesc să stau acasă. În loc să pășesc pe covorul roșu, prefer să fiu cu fetele noastre', a spus actrița.

Chiar dacă nici la Globurile de Aur, atunci când Gosling a câștigat premiul pentru „cel mai bun actor' pentru rolul din „La La Land', nu a fost alături de el, actorul i-a dedicat premiul Evei și a avut un discurs emoționant pe scenă.

Aș dori să îi mulțumesc unei persoane în mod special deoarece în timp ce eu cântam, dansam și aveam parte de cea mai frumoasă experiență din cariera mea, doamna mea se ocupa de creșterea fetiței noastre, era însărcinată cu cel de-al doilea copil al nostru și încerca să îl ajute pe fratele său, în lupta sa cu cancerul. Dacă ea nu ar fi preluat toate aceste responsabilități, eu nu aș fi putut să mă bucur de această experiență și cu siguranță acum ar fi altcineva în fața voastră, nu eu. Iubito, îți mulțumesc. Fetelor mele, Amada și Esmeralda, vă iubesc. Nu în ultimul rând, acest premiu este în memoria cumnatului meu, Juan Carlos Mendes', a spus Ryan pe scena Golden Globes.

 


Ryan Gosling și Eva Mendes s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „The Place Beyond the Pines' în 2012. Cei doi au împreună două fete, Esmeralda (2 ani jumătate) și Amada (1 an).

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Eva Mendes şi Ryan Gosling s-au căsătorit în secret

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton