EXCLUSIV! Imagini cu Catrinel Sandu din arhiva personală. Ce evoluţie!

 Pirvu Cristina
.

Revista Viva! a pus mâna pe o serie de imagini exclusive din viaţa lui Catrinel Sandu! Frumoasa blondă ne-a arătat în premieră imagini din copilăria şi adolescenţa sa! A fost întotdeauna o femeie cu trăsături deosebite! 

Catrinel Sandu s-a făcut cunoscută în România ca „bebeluşă' la „Cronica Cârcotaşilor'. Ei bine acum, ea a ajuns într-un alt program TV de maximă audienţă. Ea are o rubrică prezentată în cadrul unui show la ABC7. A reuşit aşadar să se facă cunoscută nu doar în România, ci şi în Florida, unde a deschis un studio de dans pentru copii şi tineri, Soul Studios Dance, în Sarasota. Împreună cu elevii săi, a fost invitată, două zile la rând, să prezinte un mic show de dans.

Citeşte şi:

Muzeul Guggenheim și-a bătut joc de Donald Trump. I-a trimis un WC în locul unei picturi de Van Gogh

Cele mai frumoase locuri din România văzute prin ochii instagrammerilor

Catrinel Sandu divorţează de Gabriel Trifu

La sfârşitul anului 2017, Catrinel Sandu a anunţat că divorţează de tenismanul Gabi Trifu, cu care are două fiice şi alături de care trăia, de mai bine de zece ani, în America. Se pare că bărbatul a înşelat-o timp de trei ani cu o americancă în vârstă de 30 de ani, aflând de escapadă chiar din gura amantei. Iată galeria cu imagini din arhiva ei personală!

Catrinel SanduCatrinel Sandu

Foto: Arhiva personală

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton