Fiica Andreei Esca, look extravagant. Alexia Eram a atras toate privirile la mare

 Stamen Diana
.

Fiica Andreei Esca a spus și ea prezent la petrecerile de fițe din Mamaia, de 1 Mai. Alexia a atras toate privirile celor din jurul cu look-ul său extravagant.

Alexia a fost la mare, în mini vacanța de 1 Mai, împreună cu iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au petrecut într-un club de fițe din Mamaia, unde au fost prezente multe alte vedete. Toți cei prezenți în cluburile de pe litoral s-au întrecut în ținute și în extravaganțe.

Fata Andreei Esca a adoptat un look excentric și a reușit să atragă atenția celor din jur cu ținuta ei, care siguranță a fost gândită cu mult timp înainte de a ajunge la mare. Alexia Eram și-a împletit părul în mai multe codițe, astfel a obținut un look de bad girl. Cerceii rotunzi de dimenisiuni foarte mari nu au lipsit și nici hanoracul negru care au făcut-o pe Alexia să iasă din anonimat.

Alexia Eram

Alexia Eram

Andreea Esca s-a distrat în club de 1 Mai

Nu doar Alexia a plecat la mare să se distreze, ci și mama ei, Andreea Esca. Prezentatoarea TV s-a distrat, de asemenea, într-un club din Mamaia, de 1 Mai. Andreea Esca a fost însoțită de mai multe prietene, iar veselia a durat ore bune.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton