Fiica Elenei Băsescu a împlinit o lună. Imaginea emoţionantă cu Anastasia

 Pirvu Cristina
.

Fiica Elenei Băsescu a împlinit o lună. Acum patru săptămâni, exact pe vremea aceasta, Elena, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, a dat naştere unei fetiţe perfect sănătoase. Anastasia a crescut foarte mult şi a avut parte deja de prima şedinţă foto. Iată fotografia!

Este mezina familiei şi răsfăţata, se pare! Aşadar, este zi mare în familia Băsescu, Anastasia împlineşte astăzi o lună de când a venit pe lume. Întreaga familie este în culmea fericirii, iar micuţa creşte pe zi ce trece.

Anastasia, după sesiunea foto cu binicul său, a avut parte de una profesională, iar de acolo, Elena Băsescu a ales una preferată pe care a încărcat-o în mediul online. Mămica a explicat că micuţa împlineşte astăzi o lună. Se pare că amândouă se simt bine, s-au recuperat. În curând, Anastasia se va juca alături de frăţiorii săi, Sofia şi Traian Junior.

„#firstmonth #Anastasia”, a scris Elena Băsescu în dreptul fotografiei.

Elena Băsescu a dus-o pe Anastasia la piscină

Elena Băsescu a dus-o pe micuța Anastasia la piscină, iar cei doi frățiorăi ai săi au fost extrem de încântați de ieșirea cu noul membru al familiei. Fiica fostului președinte al României și-a reluat activitățile la foarte puţin timp după ce a născut, ceea ce înseamnă se simte foarte bine.

Foto:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton