Fiica Simonei Gherghe a împlinit 1 an. Urarea specială primită de Ana Georgia

 Pirvu Cristina
.

Fiica Simonei Gherghe a împlinit 1 an. Este sărbătoare mare în familia prezentatoarei TV de la „Acces Direct”. Micuţa sa, Ana Georgia a împlinit 1 an. Vedeta şi soţul său Răzvan i-au făcut o urare deosebită pentru primul ei an de viaţă. 

În urmă cu fix un an de zile, Simona Gherghe a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Mult a aşteptat fericitul moment care avea să se întâmple la sfârşitul lui mai 2017. Şi-a dorit nespus un copil, mai ales că iubirea dintre ea şi Răzvan creştea pe zi ce trecea, la fel ca acum. Ei formează unul dintre cele mai frumoase şi sudate cupluri de la noi care se feresc de ochii curioşi ai presei.

Îşi trăiesc în linişte iubirea, departe de aparatele de fotografiat. Au o familie frumoasă şi o fetiţă care astăzi a împlinit un an. Ana Georgia a făcut deja primii paşi, este curioasă să descopere lumea şi părinţii săi sunt alături de ea. Pe pagina sa de Facebook, Simona Gherghe a încărcat o imagine cu micuţa şi soţul său, cu zâmbetele până la urechi.

„La mulţi ani, Ana! Te iubim cum nu credeam că se poate iubi  ❤️ ❤️ ❤️#primulan #anageorgia #happyanniversary #simonagheghe@razsandulescu”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Mirela Vaida şi Simona Gherghe nu sunt rivale

Au prezentat aceeaşi emisiune la Antena 1, şi-au luat locul uneia celeilalte şi sunt prietene. Le leagă o relaţie de amiciţie de ani de zile şi niciodată nu au fost rivale. În facultate s-au cunoscut, iar acum sunt şi mai apropiate. Adevărul despre relaţia dintre Mirela Vaida şi Simona Gherghe. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton