Fiul Andreei Berecleanu a împlinit 13 ani. "El poate fi oricând angajat"

 Pirvu Cristina
.

Fiul Andreei Berecleanu a împlinit 13 ani. Este o zi specială în familia prezentatoarei de ştiri de la Antena 1. Băiatul său împlineşte o frumoasă vârstă, iar mama sa a ţinut să îi facă un cadou special, legat de pasiunea sa. L-a lăudat în mediul online, iar toţii fani au observat!

Petru Zaharescu este răsfăţat de familie, de mama lui, de sora sa cu cele mai frumoase cadouri şi surprize astăzi, 10 septembrie. Se pare că tânărul este pasionat de maşini, ştie tot despre motorul lor, despre design. Andreea Berecleanu consideră că fiul său ar putea fi angajat cu lejeritate la orice showroom.

Astăzi, au vizitat împreună un salon unde Petru a analizat în detaliu maşinile noi, dar şi cele vechi. Este pasionat!

„Asta e bucuria pe care și-a dorit-o de ziua lui! Să vadă mașini care îi plac! Și am colindat să vedem modele. Poate fi oricând angajat la orice showroom. Știe tot despre mașini, modele noi și modele vechi. Îmi plac oamenii pasionați, el este unul dintre ei! Restul, între 4 ochi! ❤️ „, a scris Andreea Berecleanu pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bni12dPlITu/?hl=ro&taken-by=andreeaberecleanu

Cu siguranţă Petru va fi surprins şi cu un tort cu lumânări în care va sufla şi îşi va pune cea mai tare dorinţă. Andreea Berecleanu a specificat că alte detalii rămân în familie.

Andreea Berecleanu despre relația fiicei sale, Eva

La aproape 17 ani, Eva și-a depășit celebra mamă în înălțime și, conform acesteia, a trecut deja peste momentele rebele ale adolescenței. De ceva vreme, fata trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr care tocmai a terminat liceul. Iată ce ne-a mărturisit Andreea Berecleanu despre relația fiicei sale, Eva.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton