Fiul Luminiței Anghel va colabora cu Delia

 Popescu Alexandra
.

Fiul adoptat de Luminița Anghel, David Pușcaș, va urca pe scenă alături de Delia la concertele pe care artista le va susține la Sala alatului.

David a fost acuzat în nenumărate rânduri că nu își dorește să găseasc un job și că vrea să fie întreținut de mama sa, Luminița. Însă băiatul a dat lovitura de această dată și va colabora direct cu Delia.

Da, este adevărat, dar nu pot să vă dau mai multe detalii. Am semnat un contract de confidenţialitate. Vor fi nişte momente artistice. O să fiu în show-ul de sâmbătă şi de duminică, probabil şi luni, nu ştiu sigur. Voi fi alături de ea. Se căutau feţe noi, oameni noi care să fie alături de Delia în momentul concertului. A fost un casting normal, cu staff-ul Deliei, cu întrebări uşoare, înălţimea, dacă am mai apărut pe scenă', a spus David în cadrul emisiunii Star Matinal, la Antena Stars.

Acesta nu știe încă dacă o va mai însoți pe Delia și la alte concerte în afară de cele de pe 4, 5 și 6 martie când toată lumea așteaptă ca artista să facă un show de neuitat, așa cum ne-a obișnuit.

Totuși, Luminița Anghel nu a aflat de reușita fiului ei.

Da, am anunţat-o că mă voi duce la casting, dar nu i-am spus că l-am luat. Da, sunt foarte onorat că voi fi alături de ea pe scenă şi fericit. Într-un fel a răsărit şi soarele pe strada mea. Nici acum nu realizez că sâmbătă voi fi alături de Delia şi în faţa atâtor oameni. Nu pot să vorbesc despre chestiile astea, oricum nu mă interesează acest aspect.”, a mai adăugat David. Acesta nu a vrut să discute mai multe despre relația cu mama sa.

David Pușcaș a fost adoptat de Luminița Anghel la două luni după căsătoria cu fostul fotbalist, Marcel Pușcaș, cel de-al doilea soț al artistei. După divorț, David a rămas în custodia Luminiței, însă în ultimul an au existat mai multe conflicte între ei, cel mai controversat moment fiind cel când băiatul a spus că este îndrăgostit de mama sa adoptivă.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Staruri care au adoptat copii

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton