Florin Ristei, prezentatorul de la "Prietenii de la 11", se însoară! Artistul "face nuntă"! - VIDEO

 Pirvu Cristina
.

Florin Ristei este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti şi prezentatori de la noi. Cântăreţul a scos o piesă nouă, iar apoi a venit marea dezvăluire făcută de trupa sa. Acesta se însoară! Iată despre ce este vorba!

„Dacă sunt lup” este noua piesă scoasă de Freestay, acolo unde Florin Ristei este solistul. Întreaga formaţie s-a declarat foarte fericită de acest nou proiect şi îl cântă de fiecare dată când au ocazia. La fel s-au declarat şi fanii acestora care le-au ascultat melodia, dar s-au dat şi cu părerea.

„Mai m-ai iubi… repetiţia asta nu e prea grozavă! In rest, e bine, refrenul chiar foarte bun! Felicitari! (…) Îmi place!” au scris fanii Freestay.

Florin Ristei se însoară

Pe Facebook, acolo unde trupa a dat share piesei pentru a putea fi ascultată de fanii lor, echipa a avut un mesaj care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

„Ristei face nunta. Ăsta e valsul: #DacaSuntLup”, este mesajul scris în descrierea postării în mediul online. Se pare că Florin Ristei se pregăteşte să se însoare. Nu se ştie nici cu cine, nici dacă colegii său au glumit sau asta o să se întâmple în curând. Aşteptăm o declaraţie de la artist cu privire la acest subiect.

Florin Ristei a câştigat „X Factor”, iar acum prezintă prietenii de la 11 alături de Diana Munteanu.

Citeşte şi: Mircea Radu se întoarce la Antena 1 și se pregătește să urce din nou în caravană

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton