Foto RARE! O mai ții minte pe Cristiana Răduță, cea mai sexy artistă la începutul anilor 2000? Cum arăta atunci și cum arată acum

 Oana Popoiag
.
ce face și cum arată acum Cristiana Răduțăce face și cum arată acum Cristiana Răduță

La începutul anilor 2000, făcea senzație cu formele sale, fiind una dintre cele mai sexy cântărețe. A făcut muzică cu intermitențe până în 2008, după care a dispărut brusc din showbiz. Nu și din lumina reflectoarelor, căci Cristiana este de profesie actriță, continuând să joace în piese de teatru și după ce a încetat să mai fie vedetă.

Cristiana Răduță era, la începutul anilor 2000, una dintre cele mai sexy și mai vizibile cântărețe de la noi. Oricine și-a trăit adolescența în vremea aceea își amintește celebrul videoclip al artistei la piesa 'Amor, amor', o inovație la vremea respectivă, cu multe efecte speciale, buget record și o serie de lookuri ce au consacrat protagonista ca sex-symbol. Așa cum a făcut și pictorialul realizat de aceasta pentru Playboy în anul 2000.

Ce face și cum arată acum Cristiana Răduță

În evoluția sa ca artistă, Cristiana a beneficiat de ajutorul băieților de la 3 Sud-Est și Animal X, cu care a susținut numeroase concerte în țară, în cadrul Turneului Antidrog. De fapt, acest turneu a reprezentat debutul ei muzical. Până la momentul debutului, Cristiana era cunoscută ca prezentatoare 'Roata Norocului' (Pro Tv) și actriță de teatru, pasiune la care s-a întors după ce a renunțat la muzică. În ultimii ani, Cristiana, acum în vârstă de 41 de ani, a jucat în trei piese la teatrul Metropolis: Floare de cactus, Îngeri în America și Jurnalul Plăcerii.

Cristiana a debutat în teatru cu piesa 'O noapte furtunoasă', la Teatrul de Comedie. Iată ce spunea în 2002 pentru VIVA! despre teatru versus muzică: 'Emoțiile există în ambele ipostaze și sunt atât de puternice încât mi-e rău fizic! Cu toate acestea, sunt totdeauna constructive, ceea ce mi se pare foarte important. În teatru, când urci pe scenă ești complet singur. Nu mai există Cristiana Răduță, ci doar eroina pe care o interpretez. În cazul muzicii, am realizat că e cu totul altceva. Atunci când vezi, cum s-a întâmplat la debutul meu, o dută de mii de copii care cântă, dansează și se bucură alături de tine, nu mai poate fi vorba de singurătatea artistului.'
În cadrul aceluiași interviu, însoțit de fotografiile sexy pe care poți vedea în galeria foto, Cristiana mărturisea că nu petrece foarte mult timp în fața oglinzii: 'Nu petrec mai mult de jumătate de oră. Oricum nu obișnuiesc să mă machiez ziua.  Fața mea nici nu are nevoie de prea mult machiaj. (…) O zi perfectă, din punctul meu de vedere, trebuie să fie foarte aglomerată. Indiferent dacă e o zi normală sau de weekend.'

Cu viața personală, artista a fost atât de discretă că nu există nicio fotografie cu ea și Costel Bobic, un controversat om de afaceri despre care se presupune că este soțul ei încă din 2002 și cu care ar locui în Franța.

Foto: arhiva VIVA!, teatrulmetropolis.ro, captură Youtube

Citește și:

Carmen Brumă, criticată de Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu: „Păcat de corpul ei. Este prea puţin.'

Misha şi Connect-R au ascuns adevărul. Maya, fiica lor, nu ştie că au divorţat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton