Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ales naşii de botez ai Victoriei. Sunt prieteni buni

 Pirvu Cristina
.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ales naşii de botez ai Victoriei. O petrecere de proporţii va avea loc după creştinarea micuţei. Au stabilit aproape toate detaliile şi au dezvăluit şi numele naşilor. Nu e de mirare că i-au ales tocmai pe ei!

Ziua de 14 aprilie se apropie cu repeziciune şi chiar atunci are loc botezul Bellei Victoriei Margot, micuţa lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea. Cei doi fericiţi părinţi au dezvăluit cine vor fii naşii fetiţei. Este vorba chiar despre bunii lor prieteni, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu.

„Distracţie şi discuţii despre Botez!  👸🏻 🍼 🎁 🎂 #nasiivictoriei Madalin Augustin Ionescu Cont Cristina Siscanu Ionescu Cont”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au împreună o fetiţă, pe Petra. Este mai măricică decât Victoria, însă când va creşte, cu siguranţă ele se vor juca împreună. Proaspăta mămică, după ce a născut, a ales să îşi alăpteze copilul şi în public. A postat o imagine şi în mediul online, iar unii urmăritori au luat foc! Vedeta continuă să le dea un exemplu fanilor, arătându-le că alăptatul este un lucru firesc!

Madalin Ionescu si Cristina Şişcanu sunt naşii de botez ai Victoriei

Caţi invitaţi vor participa la petrecerea de botez a Victoriei

Pe data de 14 aprilie, în aproximativ o lună de zile, creştinarea Victoriei Margot va avea loc. Gabi şi Tavi Clonda au început să facă deja pregătirile, au stabilit o locaţie de petrecere, tema şi câte persoane vor invita. Credeau că va fi un botez restrâns, însă pe lista lor se află deja 150 de persoane, probabil familia şi prietenii apropiaţi.

Gabriela Cristea a slăbit 10 kilograme

A început dieta chiar pe data de 1 ianuarie și a reușit să slăbească 10 kilograme, dar și-ar dori să mai dea jos încă atât, iar drumul spre perfecțiune este unul extrem de anevoios: Mănânc doar carne, pește și legume, atat. Carne pe grătar sau la cuptor, legume crude sau fierte. Cinci porții pe zi, cantptăți destul de mici. Mai mănânc și trei ouă pe săptămâna. De pâine, paste, carbohidrați, nici nu se pune problema. Însă eu am o slăbiciune pentru dulciuri. Și am făcut de câteva ore, dar hiperproteice. Mai exact, în loc de făină am folosit tărâțe măcinate și am adăugat puțin îndulcitor artificial, specific diabeticilor. Am făcut și prăjituri normale, dar m-am consolat doar cu mirosul. Știu că sună ciudat, dar eu îmi hrănesc pofta de dulce doar gătind și primind feedback pozitiv din partea oamenilor', ne-a mai spus Gabriela.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton