Gemenii lui Jennifer Lopez sunt adorabili! Artista a mers cu ei în emisiunea lui Ellen DeGeneres. Iată ce a ieșit!

 Popescu Alexandra
.

Jennifer Lopez a apărut alături de gemenii săi în vârstă de 9 ani, Max și Emme, în emisiunea lui Elle DeGeneres și putem spune că ambii ne-au cucerit pe loc.

Într-un videoclip preview postat de gazda show-ului pe rețelele de socializare, Jennifer este invitată în emsiune alături de cei doi copii pe care îi are cu Marc Anthony. Și, cum ea este o fashionistă, nici Max Și Emme nu puteau fi pe departe, așa că artista a avut grijă ca ținutele micuților să fie impecabile și de efect.

Îmbrăcată într-o fustă de piele crem, cu imprimeuri, o bluză maro închis, tot din piele și pantofi cu toc în picioare (așa cum ne-a obișnuit), J Lo a intrat prima în platou și a stat puțin de vorbă cu Ellen înainte ca cei doi copii să i se alăture.

Cea mică, Emme, a purtat o rochiță argintie, scurtă, iar Max a fost îmbrăcat într-o pereche de pantaloni în carouri, o bluză albă și un sacou în aceeași nunață. Dacă fata seamănă cu mama sa și este o fire îndrăzneață, vorbăreață, care iubește camerele, băiatul a fost rușinos și de cum a intrat în platou s-a ascuns în spatele fotoliului mamei sale.

Jennifer a numit-o pe Emme „mini-me' după ce Ellen a remarcat că cea mică este îmbrăcată similar cu ea. După ce a salutat-o pe prezentatoare, Max nu a mai dorit să fie filmat, așa că s-a ascuns într-o cutie care era masa din platou. Emisiunea a fost una delicioasă, gemenii lui J Lo fiind de-a dreptul adorabili.

Iată imaginile!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Cum arată Lynda, sora mai mică a lui Jennifer Lopez!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton