Gică Hagi, Neymar și Cristiano Ronaldo, născuți în aceeași zi

 Popescu Alexandra
.

5 februarie poate fi numită și „Ziua fotbalului mondial'. Gică Hagi, Neymar sau Cristiano Ronaldo sunt doar câțiva dintre marii fotbaliști care și-au serbat, duminică, ziua de naștere.

Gheorghe Hagi a împlinit 52 de ani pe 5 februarie, iar cu această ocazie îi transmitem și noi un călduros „La mulți ani!'. Pe lângă miile de urări pe care le-a primit, Regele s-a bucurat și de un cadou virtual din partea fanilor: a atins 1 milion de aprecieri pe pagina sa de Facebook.

Cristiano Ronaldo a mai adăugat și el un an vârstei sale. A împlinit, duminică, 32 de ani, iar ziua de naștere și-a petrecut-o alături de cei dragi.

5 februarie aduce și aniversarea lui Neymar. Atacantul Barcelonei a împlinit 25 de ani și speră la o carieră cel puțin la fel de grandioasă ca până acum pe terenul de fotbal. Cu această ocazie, prietenii și familia i-au realizat un filmuleț cu urări, în care au adăugat și poze cu acesta de când era mic.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Ce frumoasă este cea de-a doua soție a lui Gheorghe Hagi! Uite cât de fericiți sunt împreună!

Cristiano Ronaldo, așa cum nu l-ai mai văzut! Devine un romantic desăvârșit în preajma noii sale iubite!

Gheorghe Hagi si Ilie Nastase au petrecut in weekend la Bavaria Fest – Oktoberfest

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton