Gina Chirilă și Bogdan Vlădău despre gelozie, la un an de la căsătorie: ”Un om care iubește nu are cum să nu fie gelos”

.

Luna viitoare se împlinește un an de când celebrul manechin a devenit soția unuia dintre cei mai doriți burlaci din showbizul nostru. Deși relația lor a avut suișuri și coborâșuri și ambii au mare succes la sexul opus, sunt împreună de cinci ani. I-am întrebat pe Gina Chirilă  și Bogdan Vlădău despre gelozie, dar și cum a decurs primul an de când s-au luat cu acte.

August este o lună plină de semnificații pentru Gina Chirilă (25) și Bogdan Vlădău (39), celebrul cuplu urmând să împlinească un an de la căsătorie. Se pare că primul an a decurs cât se poate de lin și se încheie spectaculos, cu o vacanță într-o zonă însorită. Cei doi se află zilele acestea în Spania, în vacanța pe care Vlădău i-a făcut-o cadou soției sale încă de acum câteva luni, știind că aceasta își dorea să ajungă pe Costa del Sol.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău despre gelozie: 'Un om care iubește nu are cum să nu fie gelos'

Având în vedere că atât Gina cât și Bogdan au lipici la sexul opus, i-am întrebat care dintre ei este mai gelos. Frumoasa blondă a reacționat prima: 'Eu sunt geloasa, sunt Leoaică. De ce-as minți?' După ce în prima instanță ne-a spus că nu cunoaște acest sentiment, Bogdan Vlădău a mărturisit: ' Nu mi-a dat vreodata motive sa fiu gelos. Dar sunt… Cred ca un om care iubeste nu are cum sa nu fie gelos.'

 Chirilă și Bogdan Vlădau despre gelozie
Gina și Bogdan acum un an, în ziua în care au spus 'da'

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău împlinesc în august un an de căsătorie

Pe 8 august 2017, chiar în ziua în care a împlinit 24 de ani, Gina Chirilă a devenit soția lui Bogdan Vlădău, după patru ani de relație. Asta spre surprinderea tuturor cunoscuților lui Vlădău, care îl credeau un burlac convins. 'Există miracole! Azi Vlădău a spus DA!', scria cel mai bun prieten al acestuia, Victor Slav, pe Facebook, în urmă cu un an.

Bogdan Vlădău a fost prins cu altă femeie

În urmă cu câțiva ani, Bogdan Vlădău a fost surprins alături de o domnișoara pe care a și dus-o în casa în care locuia cu Gina Chirilă. La acel moment, soția artistului nu se afla în țară.

În 2017, Paparazzii Spynews l-au surprins pe Bogdan Vlădău în timp ce o înșela pe Gina Chirilă.

Cât timp a fost la Survivor, Grațiela Duban s-a apropiat foarte tare de soțul Ginei Chirilă. Apropierile intime dintre ei doi au putut fi văzute și la TV. Grațiela Duban și Bogdan Vlădău dormeau îmbrățișați în Republica Dominicană. Vezi imaginile AICI!

Recent, un internaut i-a pus Ginei următoarea întrebare: „Bogdan este mult prea bătrân pentru tine, ce ai văzut la el?'. Răspusul Ginei nu a întârziat să apară și a fost unul pe măsură.

„Sincer, uite, că mi-ai trimis mesajul ăsta, cred ca o să şi divorțăm, pentru că ai mare dreptate. Nu ştiu, nu ştiu ce în capul meu… Băi, oameni buni, reveniți-vă!', a spus Gina Chirilă pe un ton serios, iar afirmaţia din final a făcut-o cu zâmbetul pe buze.

Foto: Instagram

Citește și:

Gina Pistol își dezvăluie secretele de frumusețe

Meghan suferă din cauza trădării tatălui ei. Thomas Markle își denigrează fiica și ginerele în presă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton