Giulia și fetița ei, asortate din cap până în picioare! Cele două s-au bucurat de vremea de pe litoral

 Pirvu Cristina
.

Giulia și-a luat o vacanță pe litoral, unde s-a bucurat de compania familiei și mai ales de fetița sa – toate pozele arătând că relația lor este una specială și foarte apropiată.

Antonia este o fetiță tare fericită, mama ei îndeplinindu-i toate dorințele și făcându-i toate poftele. Se vede că ea își moștenește mama, o fashionista înfocată, pentru că cele două nu s-au îmbrăcat oricum la plajă. Purtând prima oară un costum de baie negru întreg, apoi același costum de baie alb, cele două au fost asortate din cap până în picioare și au strălucit pe litoral.

Giulia si fetita sa la mare 1Giulia si fetita sa la mare 1

Giulia, despre viaţa de familie

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au căsătorit în 2012, iar împreună formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc. Povestea lor de dragoste a început treptat, cei doi fiind mai întâi buni prieteni, până se se decidă că vor să se căsătorească. Aceştia au împreună doi copii, o fetiţă, Sabina Antonia, şi un băieţel, Eduard Mikael. Giulia Anghelescu s-a născut pe 7 noiembrie 1984, în Galaţi, şi este o cântăreață de muzică pop. Ea a făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project.

Giulia nu ratează vreun moment în care să arate cât de mult își iubește și răsfață băiatul și fetița. Se pare că viață de mămică îi priește, reușind mereu să fie relaxată și în pas cu moda.

Sursa foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton