Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au divorțat

 Alina Dan
.

După opt ani de relație, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au divorțat astăzi, oficial.

Astăzi s-a încheiat procesul de divorț între fostul tenismen Ilie Năstase și soția acestuia, Brigitte Sfăt. Un divorț 'fără partaj', din cele declarate de către Ilie.

După o relație tumultoasă care, acum un an, a culminat cu anunțul divorțului, Ilie și Brigitte sunt, în sfârșit, oameni liberi și în acte. Pentru că, în realitate, ei avea propriile vieți, independente una de cealaltă.

Brigitte a explicat aseară, într-o emisiune televizată, că decizia ei de a divorța de Ilie Năstase a fost determinată în mare măsură de sentimentele pe care aceasta le are pentru Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai populari concurenți ai primei ediții Exatlon. De altfel, pentru că divorțul de Ilie întârzia să se pronunțe, bruneta a declarat că, anul trecut, a avut o tentativă de sinucidere. 

De cealaltă parte, Ilie Năstase are, potrivit presei, o nouă iubită. Fostul tenismen a declarat recent că așteaptă pronunțarea divorțului de Ilie pentru a putea merge mai departe în relația cu tânăra Ioana.

Aici am scris despre ce reacție a avut Brigitte Sfăt atunci când noua aventură a lui Ilie a devenit publică.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton