Inițial refuzată de ProTV, Monica Bârlădeanu a ajuns vedeta postului

 Stamen Diana
.

Monica Bârlădeanu a lucrat încă de la o vârstă destul de fragedă. Vedeta a avut primul ei job la vârsta de 16 ani, în anii 90, la o terasă lângă gară. Prezentatoarea TV a dezvăluit la Interviurile VIVA! ce a făcut cu primii ei bani, dar și cum a fost refuzată de cei de la ProTV.

Nu s-a ferit niciodată de muncă, iar asta o recunoaște. Monica Bârlădeanu a avut foarte multe locuri de muncă înainte de a fi celebră. Vedeta a fost ospătăriță, iar mai apoi a început să aibă diverse ședințe foto pentru reclame. La o reclamă pentru pijmale, Monica Bârlădeanu a câștigat într-o zi cât câștiga mama ei într-o lună.

'M-am angajat ospătăriță, lângă gară. Când ești ospătar ești tot timpul în picioare. Atunci corpul meu suporta toate abuzurile astea. Din primii bani câștigați mi-am cumpărat cașcaval și un calup de șuncă presată. (…) Terifiant. Absolut terifiant. Am căutat tot timpul un job adiacent. Atunci mi s-a părut absolut senzațional să fac poze pentru o firmă de pijamale și am câștigat salariul mamei mele într-o zi. Apoi căutam ceva stabil. Am fost și asistent la marketing la editura Polirom, apoi la o companie petrolieră.', a declarat Monica Bârlădeanu la Interviurile VIVA!.

Monica Bârlădeanu a fost refuzată de ProTV

Cu mulți ani în urmă, vedeta a fost trimisă la un casting pentru postul de prezentatoarea meteo la ProTV. La vremea respectivă, Monica Bârlădeanu nu a fost aleasă de cei de acolo, însă în prezent prezintă emisiunea 'Ferma vedetelor', de pe ProTV.

'Liviu Ionescu m-a sunat într-o zi și mi-a zis de o probă să prezint vremea la ProTV. Nici nu știam să-mi doresc asta. Nu știam televiziune. Eu nu cred că înțelegeam în vreun fel. Eram tunsă într-un fel rău. Am dat o probă la ProTV pentru vreme și nu m-am calificat și am zis că televiziunea nu e pentru mine.', a povestit Monica Bârlădeanu la Interviurile VIVA!.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton