Ion Ţiriac şi-a prezentat una dintre casele sale muzeu. Imagini rare din arhiva VIVA!

 Pirvu Cristina
.

Ion Ţiriac şi-a prezentat una dintre casele sale muzeu. În anul 2004, magnatul Ion Ţiriac a acceptat ca membrii echipei VIVA! de la acea vreme să îi calce pragul uneia dintre casele sale. N-au petrecut mai mult de 45 de minute în locuinţa-muzeu. Luxul era la el acasă, iar afaceristul afirma că singurul lux era vacanţa de trei săptămâni pe care şi-o lua o singură dată pe an. 

Acum 14 ani, Ion Ţiriac îşi prezenta una dintre locuinţele din Bucureşti, nu foarte încântat ca publicul să îi invadeze spaţiul personal. Aproape că nu exista la acea vreme încăpere în care să nu aibă trofee de vânătoare, sălbăticiuni împăiate amintindu-i de partide cu puşca în mână pe diverse meridiane ale globului.

Într-o altă încăpere din casa sa, un birou adăposteşte trofeele din ceea ce s-ar putea numi muzeul sportului.

„Viaţa mea personală îmi apariţine. Asta o am numai pentru mine, atâta timp cât nu sunt obligat să o împart, ca personalitate publică, cu toată lumea. Şi casa mea personală îmi aparţine şi nu mă abat aproape niciodată de la acest principiu. De data asta m-am abătut, dar o să fie o excepţie rarisimă.”, spunea afaceristul la acea vreme.

EXCLUSIV! Imagini din casa lui Ion Tiriac din 2004EXCLUSIV! Imagini din casa lui Ion Tiriac din 2004

Foto: Arhiva VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton