Ionuţ, "jaguarul", face furori la Exatlon! L-a întrecut şi pe Vladimir Drăghia

 Pirvu Cristina
.

Cine este Ionuț, jaguarul' Echipei Războinicilor de la Exatlon'. L-a eclipsat chiar şi pe Vladimir Drăghia care se descurcă din ce în ce mai bine!

Tot mai mulți români urmăresc competia dură „Exatlon', filmată pe plajă exotică din Republica Dominică, locul unde echipa Războinicilor și cea a Faimoşilor se lupta din greu pentru a câștiga.

Ionuţ, „jaguarul, face furori la Exatlon


Ionuț Liviu, inginer de profesie, unul dintre cei zece concurenți care formează Echipa Războinicilor, a fost surpriza de la Exatlon', cel care i-a uimit pe cei din Echipa Faimosilor prin agilitate. Concurentul crede că Echipa Războinicilor a fost subestimată de rivali, și așa a fost posibilă victoria Războinicilor. În cele două runde ale primei probe, atunci când duelul s-a dat între Ionuț – Andrei Stoica și Ion Oncescu, războinicul' a câștigat punctele pentru echipa sa.

A fost un joc foarte dur, cu multe obstacole. Cred că ne-au subestimat, au avut prea multă încredere în ei…', a spus acesta.

 

Citeşte şi: Decizia Mădălinei Ghenea după ce a fost aspru criticată de fanii săi

Foto:PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton