Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea României. Cine pleacă?

 Alina Dan
.

Irina Rimes (26 de ani) este noul antrenor de la Vocea României. Anunțul a fost făcut chiar în ediția de aseară a emisiunii 'Românii au talent'. Reprezentanții postului de televiziune nu au precizat, însă, pe cine va înlocui artista.

Anunțul noului antrenor a fost făcut de Pavel Bartoș chiar la începutul finalei 'Românii au talent', atunci când, conform formatului, sunt prezentați fiecare dintre membrii juriului. După ce au fost trecuți în revistă jurații de la 'Românii au talent', a fost menționat numele Irinei Rimes drept noul antrenor de la 'Vocea României'. 'Dar toate la timpul lor' , a spus Pavel Bartoș imediat după ce a spus numele Irinei Rimes, fără a face precizări suplimentare.

Însă surse din piața media, citate de Click, susțin că nu unul, ci doi antrenori vor pleca de la Vocea României în sezonul următor, fiind vorba despre Loredana și Adi Despot.

Loredana Groza este unul dintre antrenorii de la Vocea României încă din prima ediție a emisiunii, însă, până în prezent, nici unul dintre concurenții antrenați de ea nu a câștigat. Adi Despot este abia la primul sezon al emisiunii și aceleași surse dau ca sigură plecarea lui la finalul acestui sezon.

CINE ESTE IRINA RIMES

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a devenit cunoscută în țara ei natală după ce a participat într-un show de talente (Fabrica de staruri).

Irina Rimes scrie versuri, compune și de-a lungul timpului a colaborat cu mai mulți cântăreți români ale căror hit-uri precum 'Cum ar fi' – INNA, 'Ieri erai' – Raluka, 'Dor de tine' – Antonia, „Poartă-mă' – Alina Eremia sau 'Sunt puternică' – Andra poartă semnătura ei.

Despre participarea la Vocea României, Irina Rimes spune:

„Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoția, cât de important este mesajul, importanța de a transmite ce cânți. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta știu să fac, asta vreau să-i învăț pe concurenții din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentați, care să fie deschiși să încerce și ceva nou. Nou pentru ei, dar și pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiție și determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm și poftă de muncă și vreau să o împărtășesc cu toată lumea.'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton